Negerinnensex

Lekker jong en geil domina huren

lekker jong en geil domina huren

Kleine harige kutjes sex niederlande

Ik dronk mijn koffie op ging naar boven nam haar schoenen mee uit de gang, legde op mijn bed een setje zelfophoudende zwarte kousen neer bij haar schoenen. Ik had al eens een paar setjes gekocht voor het geval dat, en dat kwam nu mooi uit.

Ik kleedde mezelf uit op mijn boxer short na en riep Jennifer dat ze naar boven kon komen, ging zelf vast naar zolder waar ik de bok in het midden plaatste en verder wat spullen klaar legde die ik wenste te gebruiken, deed het licht uit zodat "J" even niets kon zien als ze boven kwam, en riep naar beneden dat als ze de kousen en haar schoenen aan had dat ze kon komen.

Dit had ik al verwacht, omdat ze me al vaak verteld had dat ze alles altijd wilde zien en daarom niet geblinddoekt wilde worden, dus om haar te plagen deed ik dat toch. Ik gaf haar een tik op haar billen en pakte ze bij haar tepels vast en trok haar naar de bok toe en duwde haar voorover en zei haar zo te blijven staan, zodat ik het licht even aan kon doen. Gewillig deed ze wat ik vroeg, ik deed het licht aan en maakte ze met handen en voeten vast op de bok zodat ze prachtig vastgebonden stond met haar mooie ronde kontje omhoog, haar kutje en kontje binnen bereik en haar tieten met harde spenen aan beide kanten van de bok hangend, klaar voor gebruik zonder dat ze zich nog ergens tegen kon verzetten.

Nu ging ik naast haar staan, streelde haar strakke billen, liet af en toe even een vinger tussen haar al vochtige schaamlippen door glijden en zei tegen haar, dat ik ging kijken wat ze kon hebben, en dat als ze wilde stoppen dat nu nog kon.

Jennifer schudde haar hoofd en zei "nee meester ik ben nu van u en u mag me gebruiken zoals u het wil, ik verlang hier al zo lang naar dus ga je gang". Hierop gaf ik haar een stop woord dat ze moest roepen als ze iets niet wilde of als ze het niet meer kon verdragen, "maar" zei ik dan stoppen ook direct en gaan we niet verder, heb je dat begrepen"?

Ik gaf haar een harde tik op haar billen, "Mmmm"kreunde "J" omdat ze dit niet direct verwachtte, maar verder zei ze niets. Zelfs toen ik op haar tepels een paar klemmen zette en er gewichtjes aan hing hoorde ik haar niet. Nu pakte ik een stroken zweepje liet deze over haar rug glijden en af en toe liet ik hem niet al te hard op haar dijen, billen en rug neer komen. Ik merkte dat ze het niet onplezierig vond en liet hem nu wat harder op haar billen en dijen terecht komen tot haar billen gloeiden en haar dijen rood gekleurd waren.

Ik pakte een kleine vibrator met een tweede pik eraan die in haar kontje kon, ik schoof het stuk dat voor haar kontje bestemd was even in haar natte kutje om hem glad te maken, zette hem nu andersom voor haar beide gaatjes en drukte hem langzaam bij haar naar binnen.

Jennifer draaide met haar kontje toen ze voelde dat alle twee haar gaatjes opgevuld werden en gaf een gilletje toen ik het apparaat aan zette. Ik pakte haar hoofd vast en neukte haar warme mond wat een zalig gevoel was om mijn pik. Na een minuut of vijf zes merkte ik dat "J" haar concentratie verslapte omdat ze volgens mij op punt stond van klaar komen, hierdoor stopte ze met pijpen. Ik liet haar hoofd los en pakte de klemmen op haar tepels vast en trok eraan, waardoor er een pijn scheut door haar tepels trok.

Ik had niet gezegd dat ze het door moest slikken, maar ze zoog mijn pik tot de laatste druppel sperma leeg. Toen mijn lul uit haar mond schoot likte ze haar lippen en zei, "Mmmm dat was lang geleden zeg dat ik warm zaad in mijn mondje gespoten kreeg".

Ze had me wel eens meer dan eens verteld dat ze pijpen lekker vond om te doen en dat ze bij al haar vriendjes altijd slikte. Ik keek naar haar geile lijf op de bok en zei tegen haar dat ik wat foto's van haar wilde maken, ze knikte dat het goed was, ik had ook niet verwacht dat ze tegen zou sputteren want toen ik haar ontmoette had ik immers dergelijke foto's van haar op haar mobiele telefoon gezien en zelfs een paar geile filmpjes. Ze hoorde verder niet eens wat ik deed volgens mij, terwijl mijn camera klikte concentreerde "J" zich op de vibrator in haar kutje en deed moeite om niet klaar te komen zonder toestemming.

Om haar te belonen deed ik de blinddoek af zodat ze nu kon zien waar ze was, haar ogen keken zoekend door de ruimte en ze vroeg kreunend, "Mmmm mag ik alstublieft klaar komen meerster, ik kan hem haast niet meer in mijn kutje houden ennnn, het is zo lekkerrr, mmmm ik ben zo geil". Ik knikte dat het goed wat en met een lang gerekt "Ooooooooo mmmm, ooo wat geil mmmmm jaaaa" kwam ze klaar, en bleef nagenietend en slap over de bok hangen, voor zover dit mogelijk was in de vastgebonden toestand.

Ik streelde even haar lekkere billen, maakte haar los van de bok, hielp haar overeind, nam haar in mijn armen, streelde haar nagenietende lichaam en gaf haar een kus op haar mond. Ze stak meteen haar tong bij mij naar binnen en begon hartstochtelijk te zoenen, en ik proefde mijn eigen zaad. Ik moest lachen om haar vraag, en antwoordde "alleen als je me na het spel u blijft noemen wel, maar verder denk ik niet hoor.

Ze vertelde dat het niet uitmaakte omdat de rest van de familie een lang weekend weg was naar Frankrijk, en tevens ze meldde er achteraan dat ze ook wel wilde blijven slapen, "als jij het ten minste goed vind hoor, enne dan kunnen we misschien nog lekker verder sexen ook en misschien wil je me dan wel neuken. Ik schoot in de lach en zei "ok" maar laten we dan eerst even onder de douche en wat wil je? Ik gaf haar een tik voor haar blote billen en samen gingen we onder de douche, ik zeepte haar lekker in en waste haar strakke lijf.

Ook Jennifer zeepte mij in waarbij ze wel erg veel aandacht gaf aan mijn pik die onder haar shampoo behandeling weer stijf werd, ze zakte door haar knieën en pijpte me zalig maar ik wilde niet nu al nog een keer klaar komen dus duwde ik haar weg, trok haar overeind en draaide haar om zodat ze met haar billen tegen mij stijve pik aan stond en ik met mijn handen bij haar lekkere tieten kon.

Ik omvatte haar tieten met mijn handen en draaide aan haar stijve tepels en trok ze telkens een stukje uit. Nu begon ze met haar billen over mijn stijve pik te draaien, bukte een stukje voorover en probeerde zo mijn piemel tussen haar schaamlippen te krijgen in haar kutje te krijgen. Ik zei er niets van en liet ze haar gang gaan, ze haalde mijn handen van haar tieten af en bukte verder voorover om zo meer ruimte te krijgen om mijn inmiddels weer kloppende pik in haar warme natte kut te wurmen.

Opeens schoot hij tussen haar gezwollen schaamlippen, "Ooooo lekker zeg" mompelde Jennifer, ze begon mij nu te neuken door over mijn pik te rijden, ze ging steeds harder hijgen en kreunen, maar omdat ik al een keer had gespoten duurde het bij mij lekker lang en kon zei er ook langer van genieten, ze had me al eens verteld dat ze moeilijk klaar kon komen op een lul in haar kutje, maar het wel super lekker vond om een pik in haar te voelen.

Nadat ze me zo een kwartiertje had bereden onder het warme stromende water vroeg ze me, "wil je niet in mijn kutje komen"? Ik zette de douche uit en droogde haar eerst af, daarna mezelf nam haar mee naar de slaapkamer legde haar op bed, smeerde haar nog rode billen en dijen in met body lotion en masseerde nog even haar rug en schouders, "mmm lekker wil je de voorkant ook nog even doen fleemde ze toen ze zich omdraaide en zelf haar harde tieten streelde"?

Ik pakte de fles lotion en spoot wat over haar tieten en haar buik en wreef het goedje over haar prachtige tieten en kneedde haar tepels die nu spek glad waren van de body lotion. Ik kneep erin waardoor haar tepels telkens weg schoten tussen mijn vingers, "mmm je maakt me geil lekkerrrr zeg" zei ze. Jennifer reageerde hier niet op maar ging zo snel als ze kon met haar billen op de rand van het bed liggen, pakte haar enkels vast en drukte haar glinsterende kut zo ver mogelijk naar voren.

Ik knielde voor het bed, zette mijn mond op haar kutje, maar opeens bedacht ik me en stond op. Jennifer had niet gezien wat ik bij me had en reageerde met een "Ooooo, mmmm wat is dat, ooo lekker zeg wat doe je ooooh". Telkens nam ik een slok warme thee waardoor mijn mond en tong ook warm werden, ik nam haar piercing tussen mijn tanden en trok er zachtjes aan, ze drukte haar lekkende kutje steeds harder in mijn gezicht en tegen mijn zuigende en likken de mond, ik nam de laatste slok warme thee en zoog nu zo hard mogelijk op haar klitje.

Opeens liet ze haar enkels los, pakte mijn hoofd en perste haar krampende kutje zo hard als ze kon tegen mijn zuigende lippen "OOOOOOOoo Jaaaaa ik koooooooom oooooooo kreunde ze, verdomme wat lekker zeg ooooo mmmm". Ze liet mijn hoofd los en trok haar lijf in foetus houding in elkaar en lag een paar minuten zo na te genieten van haar orgasme. Toen haar lichaam zich weer ontspande, gaf ik haar de badjas, stak mijn hand uit en zei kom, dan gaan we eerst wat drinken en kijken wat we te eten gaan bestellen.

Beneden plofte Jennifer op de bank en ik vroeg wat ze wilde drinken "doe maar een glas water hoor" riep ze vanuit de kamer. Een half uurtje later werd alles bezorgd en tijdens het eten vertelde ze over een sm club die ze gevonden had op internet net voor de grens richting Antwerpen, en zei dat het haar spannend leek om daar eens naar toe te gaan om te kijken maar, zei ze "ik durf niet alleen, wil jij niet een keer met me mee gaan, nu hebben we toch al sex gehad dus wat maakt het nog uit"!

Een beetje teleurgesteld zei ze, "we kunnen toch alleen kijken, en verder niet"! Na het eten startte ik de pc op en Jenn zocht de site van de club voor me op. Inderdaad het zag er fantastisch uit, ze hadden er van alles waaronder een heleboel verschillende kamers die je kon huren voor een sessie met of zonder professionele meester of meesteres. Op de foto's waren vele speel toestellen zal ik ze maar noemen te zien, zweepjes, dildo's, en in èèn kamer stond zelfs een echte neukmachine, kooien, rekken, takels tafels waar je iemand op vast kon binden gewoon te veel om op te noemen.

Maar ook kon je er laten piercen tijdens een sessie of bezoek bij afspraak vooraf. Ook hadden ze er èèn keer in de maand een groepsavond waar meesters en meesteressen met hun subs een soort van sm sessie of orgie hadden en elkaars sub konden gebruiken. Ondertussen was ze achter me komen staan en streelde mijn borst, en kneep zachtjes in mijn tepels en draaide aan mijn piercing, het geile krengetje wist wel waar ze mee bezig was want mijn pik richtte zich al weer op.

Haar mooie lippen sloten zich om mijn kloppende eikel, ze plaagde met het puntje van haar tong mijn pisgaatje, liet hem om mijn knop draaien wat een super lekker gevoel was en trok me ondertussen zachtjes af. Toen ik bijna klaar kwam duwde ik haar van me af, trok haar overeind draaide haar om en gaf haar een paar flinke klappen op haar nog steeds rode billen en stuurde haar naar boven.

Toen ze me niet meer kon horen belde ik mijn een vriend waarvan ik wist dat hij te vertrouwen was, die wist dus ook dat ik een soft sm liefhebber was en ik had hem mijn zolder al eens geleend om met een vriendin van hem wat te proberen en te spelen, het was haar helaas niet bevallen, maar Dennis had hierna de smaak te pakken gekregen alleen de meeste van zijn vriendinnen waren niet voor sm spelletjes te porren.

Hij rommelde maar wat aan met meerdere vriendinnen maar had nog steeds geen vaste relatie, dus was hij de uitgelezen persoon om Jennifer kennis te laten maken met sex met meer dan èèn man, ze had ten slotte gezegd dat ze fantaseerde over beschikbaar gesteld worden in de sm club die ze me op internet had laten zien.

Ik belde Dennis op en legde hem uit wat de bedoeling was, ook dat ze hem niet kon zien, ik stelde voor dat hij aan zou bellen waarop ik naar beneden zou gaan om voor hem de deur open te doen en hem binnen te laten, en verder zouden we wel zien hoe het liep want dit leek me veiliger als in een club, en als ze terug zou krabbelen stonden we ten minste niet voor joker ook, als het er ooit van kwam.

Ik ging naar boven waar Jenn zichzelf al had vastgemaakt aan het kruis, ze stond geduldig te wachten zoals een goede sub hoort te doen als ze een opdracht van haar meester gekregen heeft.

O"antwoordde "J", verder zei ik niets tegen haar en pakte haar vrije hand die ik ook vast maakte in de beugel zodat "J" nu klaar was om verder mee te spelen tot Dennis kwam. Ik zette een cdtje op met gepaste muziek, meer om de eventuele geluiden te laten vervagen voor als Dennis straks kwam als voor de muziek zodat het haar niet direct op zou vallen.

Ik pakte een stroken zweepje en streelde de binnenkant van haar dijen en liet hem af en toe op haar buikje terecht komen, "J" gaf geen krimp en onderging haar behandeling, hierna pakte ik een klein zweepje en streelde haar fiere borsten die ook af en toe een tik kregen, in het begin kreunde ze zachtjes maar na een minuut of tien begon ze te draaien en harder te kreunen onder de tikken op haar al flink rode bollen.

Het viel haar niet op dat ik "voor wie maar wil' zei, en ik was niet van plan het nog eens te zeggen dus liet ik het zo, ze zou het straks vanzelf wel merken dacht ik.

Zoals gezegd Maakte ik haar los en zette haar weer vast op de bok zoals ze eerder die dag ook al had gestaan, blinddoek voor, klemmen op haar tepels met gewichtjes eraan, alleen deed ik nu op haar schaamlippen ook twee klemmen die ik met een koordje vast maakte op haar boven benen zodat haar natte kutje nu wijd open stond. Na haar kontje even zo gevingerd te hebben begon ze het toch wel aangenaam te vinden zo te merken want ze begon steeds heftiger met haar billen te draaien, "Oef lekker zeg" zei ze, toen ik een tweede vinger in haar aarsje drukte, "mmmm zachtjes hoor" kreunde ze toen ik wat harder in haar kontje stootte, even later drukte ik er voorzichtig een derde vinger bij, liet het sletje even ontspannen want ze stond zowaar haast klaar te komen volgens mij, en probeerde met haar kutje tegen de bok aan te rijden wat haar net niet lukte, ik trok mijn vingers uit haar kontje, wat ze jammer vond want zo te merken want ze piepte of ik alsjeblieft door wilde gaan.

O" ik heb het begrepen" zei "J" "Mooi meid" zei ik "dan heb ik nu iets speciaals voor je wat ze in die club ook vast hebben, niets vragen je voelt vanzelf wat het is, ik denk dat een geil sletje zoals jij het heerlijk zal vinden". Hierop pakte ik mijn elektro speeltje dat ik uit het doosje haalde, de ene elektrode bracht ik aan in haar kontje en de andere maakte ik vast aan een klemmetje dat op op haar klit hood plaatste, "mmmm wat doe je"vroeg "J" "dat zul je zo wel merken" gaf ik aan "als het echt pijn doet moet je het zeggen want dat is niet goed, maar alleen dan en niet als het een beetje prikkelt, snap je".

Jennifer gaf aan dat ze me begreep, alleen wist ze nog niet wat ze ging voelen. Nu zette ik het kastje aan en draaide de schijf langzaam op tot Jennifer begon te kreunen "Mmmmm dat is geil zeg Ohhhhh wat een geil gevoel" riep ze "ohhh jaaa mmmmmm ohhhhhhhh, zet hem uit ander kom ik klaar"riep ze.

Nu draaide ik de knop wat terug zodat ze voldoende geprikkeld werd om op het randje te blijven maar net niet klaar kwam. Net toen ik dit deed ging de bel, "Shit" zei ik "net nu" wel wetende dat Dennis voor de deur stond natuurlijk, "ik ga even kijken wie het is, ik ben zo terug hoor, niet gaan lopen hè" zei ik plagend tegen Jennifer die me volgens mij niet eens hoorde in haar geile trans, het enige wat ze deed was "mmmmmm ok mmmm", ik zette de muziek nog wat harder voordat ik naar beneden ging zodat ze niet zou horen dat Dennis er straks ook was, ik deed mijn badjas aan en ging naar beneden.

Ze hoorde me niet eens boven komen en merkte pas dat ik er was toen ik mijn hand over haar billen liet gaan. Inmiddels was Dennis boven gekomen, ik deed mijn vinger tegen mijn lippen om nog maar eens duidelijk te maken dat hij niets mocht zeggen, gaf Jenniffer nog eens een tik op haar billen met de stroken zweep, streelde haar ermee en gebaarde dat hij voor haar moest gaan staan om zich te laten pijpen maar geen geluid mocht maken.

Dennis liet zijn short zakken, zijn halve stijve pik kwam nu al met schokjes omhoog, hij ging voor Jennifer staan die hem toch niet kon zien door de blinddoek' "die ze zich zelf voor had gedaan" Dennis streelde door zwarte haar en hield zijn pik tegen haar lippen die ze gelijk open deed en hapte zijn pik in haar mond en begon er gelijk op te zuigen, liet hem dan weer even los en ging met haar tong over zijn eikel en beroerde zijn pisgaatje waardoor hij op zijn onderlip moest bijten om zichzelf niet te verraden.

Hij neukte haar nu in haar mond en hield haar hoofd stevig vast zodat zijn lul niet aan haar mond kon ontsnappen, Jenn kreunde heftig maar kon zich niet concentreren op haar eigen genot, na een paar minuten liet hij haar hoofd los om zijn opkomende orgasme te laten zakken want hij wilde niet meteen al zijn zaad verschieten.

Jennifer zoog haar wangen hol en deed zo goed mogelijk haar best om zo snel mogelijk de kloppende pik in haar mond te doen spuiten "waarvan ze dacht dat het die van mij was, Dennis kon het nu bijna niet meer houden en trok zich terug uit haar mond. Dennis liep nu om haar heen en streelde haar billen, voelde hoe nat ze was met zijn vingers en ging op zijn knieën achter haar zitten. Snoof de geur van haar geile kutje op, haalde de elektrode vaan haar klit hood af en zette zijn mond vol op haar kut.

Hierop zette Dennis het klemmetje weer op haar klit hood en ik schakelde het kastje weer in en gaf Dennis een dikke dildo die hij tegen haar openstaande kut lippen zetten en hem zachtjes naar binnen schoof, liet haar even wennen aan het volle gevoel en begon hem toen zachtjes in haar kutje te pompen.

Opeens draaide ik het regel knopje een stukje verder' "Oooww jaaa ik ga komen harder, harder" riep ze, Dennis pompte de dikke blauwe kunstlul zo snel mogelijk in haar krampende kutje, "ik ben zo geil ik koooommmmmmmm jaaaaaa lekkkkkerrrrr zeg oooooo jaaaaaaa"krijste ze nu bijna. Ik gaf het kastje aan Dennis en ging nu voor haar staan, Dennis pompte verder, ik pakte haar hoofd vast en duwde mijn stijve pik in haar mond.

Doordat ze nog de roes van haar orgasme zat, had ze niet direct het besef dat er iemand aan haar kut zat terwijl ze een lul aangeboden kreeg in haar mond. Maar opeens kreeg ze in de gaten dat er iets niet klopte, ze schrok en wilde mijn lul uit haar mond laten ontsnappen.

Even stopte ze met pijpen en ging toen verder, zalig deed ze het. Dennis haalde de elektrode uit haar kontje en van haar klitje, ging achter haar staan rolde een condoom over zijn harde pik en ramde het in èèn keer in haar open staande grotje. Door zijn stoten kwam mijn pik extra ver achter in haar mond wat een heerlijk gevoel was. Dennis beukte tegen haar kont op en riep, "Oooh ja wat een lekkere strakke geile kut heb je, mmmmm ik kooooom jaaaa ik spuit je vol geile slet".

Ik voelde haar schrikken toen hij dit riep, maar doordat ze klem zat tussen ons in en vastgebonden op de bok lag kon ze geen kant op. Dennis pakte nu haar heupen vast en schoot zijn zaad in het condoom diep in haar buik en hield zijn pik zo ver mogelijk in haar krampende kutje geduwd toen hij klaar was terwijl ze mij verder pijpte, ik kreunde dat ik ging komen waarop ze nog harder haar best deed, "mmm lekker pijp me pijp me geil sletje kreunde ik" om haar wat aan te sporen gaf Dennis haar een af en toe een tik met zijn vlakke hand op haar billen terwijl ik iets voor over boog om bij haar borsten te kunnen, en verwijderde de klemmen met gewichtjes.

Ik liet alle op de grond vallen, pakte haar tieten en masseerde haar tepels tussen mijn duimen en wijsvingers, hiervan begon ze nog harder te kreunen alleen nu van genot. Hierdoor zoog ze nog harder op mijn op springen staande pik die explodeerde en mijn sperma diep achter in haar keel spoot. Jennifer slikte alles door en likte haar lippen af toen ik mijn nog steeds stijve pik uit haar mond terug trok. Ik haalde wat te drinken voor ons en zette het glas aan Jennifers lippen "mmmm"lekker ven wat te drinken" zuchtte ze toen ze zich weer achterover liet zakken.

We gingen ieder aan een kant van haar liggen, en streelde haar gewillige geile lijf, Dennis streelde haar tieten en zoog aan haar tepels, "mmm lekker" kreunde ze terwijl ze haar rug kromde en haar kutje tegen mijn hand aandrukte om mijn strelende vingers bij haar naar binnen te krijgen.

Dennis draaide haar zo dat ze op haar zij kwam te liggen met haar lekkere kontje naar hem toe, pakte een flesje glijmiddel, druppelde wat op zijn vingers die hij tegen haar kont gaatje aan drukte en begon haar aarsje te vingeren en wat soepeler te maken ondertussen nog wat glijmiddel op zijn vingers druppelend duwde hij een derde vinger in haar kontje, "mmmmm lekker ooohh zachtjes kreunde "J".

Dennis gaf geen gehoor aan haar verzoek en rekte haar nog wat verder op, trok zijn vingers terug, rolde een condoom om zijn weer stijve lul en zette zijn eikel tegen haar rozetje aan. Dennis trok zich terug uit haat kontje, ververste het condoom ging op zijn rug liggen, trok "J" boven op zich en schoof zijn nog steeds harde lul in haar kutje en wenkte mij dat ik achter haar moest gaan zitten om haar nu in haar net ontmaagde kontje te neuken, snel rolde ik een condoom om mijn stijve pik deed er een beetje glijmiddel op, ging achter haar zitten pakte haar heupen vast en zette mijn kloppende pik tegen haar kontgaatje.

We lieten haar even wennen aan de dubbele vulling voordat we haar zachtjes begonnen haar te neuken toen ze aan het volle gevoel gewend was. Om de beurt stootte we in haar strakke gaatjes, zelf deed ze niet echt actief mee totdat Dennis haar een paar tikken op haar gevoelige billen gaf, "Je mag best een beetje mee neuken hoor geile teef, het is niet alleen voor jou genot" lachte hij, Jennifer begon hierop wat actiever mee te bewegen, ze kreunde en gilde het uit van genot in haar geile lijf.

Het uit het duurde nog geen vijf minuten totdat ze alweer klaar kwam, "Ooooooooo wat ben ik geil gilde ze, het is super om door twee geil kerels geneukt te worden, Ooooooooo jaaaaa ik kommmmm mmm ohhhh". Zo slap als een pop lag ze tussen ons in bij te komen. Ik trok me terug uit haar kontje en Dennis rolde onder haar vandaan. Onderweg de trap op smeekte Jennifer, "ah mag hij alsjeblieft af die blinddoek, toe alsjeblieft" smeekte Jenn, "even geduld meid, als we boven zijn mag je kijken" zei ik "maar eerst zetten we ja vast aan het kruis voor je laatste test.

We maakten Jennifer vast aan het kruis met armen en benen gespreid, Dennis streelde haar willige lijf zoende haar tepels en beet zachtjes in de harde spenen. Hij pakte het ding van de tafel, hield hem voor Jennifers mond en zei, open doen sletje en maak hem goed nat dan gaat hij wat soepeler bij je naar binnen". Ik pakte twee kaarsen stak ze aan terwijl Dennis twee stevige klemmen op haar tepels zette, "mmmm au au kreunde "J" "niet zo kleinzerig hoor zei ik, of dacht jij dat ze die club waar je zo graag heen wil zachtjes met je omspringen"?

We druppelde haar hele borsten onder tot ze onder een korst van kaarsvet zaten ondertussen deed de vlinder zijn werk in en op haar kutje, "oooh ik kommmm"zuchtte ze, ik kan niet meer ohhhhh". Slap hing ze in de riemen, we maakte haar los" en zette haar op haar knieën voor ons.

Ik maakte haar blinddoek los en zag nu wie er nog meer was en verantwoordelijk was voor haar geile genot, "wauw wat een lekkere pik heb jij zeg" zei ze tegen Dennis. Jennifer pijpte ons om de beurt, onze pikken waren steen hard en ze deed haar best om ons zo lekker mogelijk te verwennen, Dennis spoot het eerst, de helft vloog over haar gezicht omdat zijn pik uit haar mond schoot en droop langs haar kin op haar tieten, de rest kon ze opvangen in haar mond, ze slikte het dapper door en likte haar lippen af die onder het zaad zaten, daarna concentreerde ze zich op mij, masseerde mijn ballen en trok me langzaam pijpend af.

Deze keer morste ze er niets van en slikte genietend alles door. Ik haalde de klemmen van haar tepels waarop ze een pijnlijk gezicht trok maar liet het verder niet blijken, voorzichtig verwijderde ik het gestolde kaarsvet van haar rode tieten, nam haar mee naar beneden en zette haar in het bad dat Dennis voor hij weg ging vol had laten lopen, genietend van het warme water op haar geplaagde lijf waste ik haar, liet haar een kwartiertje met rust, droogde haar toen af en legde haar in mijn bed na haar lichaam eerst nog ingesmeerd te hebben met body lotion, ze viel als een blok in slaap, ik bewonderde nog even haar lekkere lichaam, dekte haar toe en ging nog even naar beneden om de foto's te bekijken die Dennis en ik van haar gemaakt hadden, die zagen er niet verkeerd uit en je kon zien dat ze ervan genoot.

Jennifer werd pas wakker toen ik al lang beneden was de volgende morgen. Ze kwam in mijn badjas naar beneden en kuste me goede morgen, "mmm wat hebben jullie me verwend zeg gisteravond enne vent die Dennis is nog een leuke kerel ook" lachte ze terwijl ze onder mijn badjas mijn piemel masseerde, "wil je me een keertje gewoon neuken voor ik strak weg ga" fluisterde ze in mijn oor. Ik gaf haar een glas thee en knikte, "is goed hoor, maar eerst even ontbijten", zei ik en ik dacht dat ik je morgen pas weg zou brengen.

Na het ontbijt neukten we nog een keertje even snel zalig gewoon, "mmm mijn kutje voelt wel een beetje rauw aan zeg, en mijn kontje is ook wel wat gevoelig" zei ze lachend maar ik heb zeker genoten hoor, het was echt heerlijk", ze kroop tegen me aan, streelde mijn borst en zoog nog even zalig op mijn tepels, aan die van haar mocht ik niet komen die waren nog te gevoelig van de vorige avond.

Die dag deden we niet veel meer dan een beetje hangen op de bank en een filmpje kijken. Die avond gingen we vroeg naar bed omdat ik de volgende morgen op tijd bij een klant moest zijn en ik had immers beloofd om Jennifer in Antwerpen op het station af te zetten.

In bed kroop ze lekker tegen me aan en fleemde of ik haar nog een keertje wilde neuken. Ik kuste haar en pakte een flesje glijmiddel waarmee ik haar kontje invette en het een beetje soepel maakte. Hierna rolde ik een condoom om mij piemel, zette mijn eikel tegen haar sterretje en drukte zonder moeite mijn pik in haar achterste.

Rustig neukte ik mezelf naar een hoogtepunt en trok me terug uit haar ster. Jennifer rolde het condoom van mijn pik, likte hem schoon en pijpte me weer stijf. Ze rolde me op mijn rug en kwam gehurkt boven me zitten en liet zich over mijn pik zakken en begon me langzaam te neuken, op haar knieën zittend neukte ze zichzelf naar een hoogte punt, rustte even met mijn pik nog in haar op mijn heupen zittend, hurkte toen en neukte me keihard naar mijn tweede zaad lozing, liet zich toen naast me op het bed vallen en viel in slaap.

Na het douchen de volgende morgen gingen we op weg en bracht ik haar naar het station in Antwerpen, onderweg vroeg ze "Uhh wanneer kunnen we eens naar die club denk je"? Ik schoot in de lach en zei dat zien we wel hoor, laten we eerst maar een even kijken tot een volgende keer, dan hebben we het erover". Toen ik haar afzette kreeg ik een dikke warme zoen en een kneepje in mijn kruis, "we houden wel contact nu hè" vroeg ze nog, ik knikte dat het goed kwam, hierna kwam ze regelmatig bij me over de vloer om haar honger naar wat meer stevige sex te bevredigen, soms alleen met mij en soms met Dennis en later zelfs met een koppel die ik via internet had opgeduikeld.

En nu zijn we dus bij het begin van het verhaal, Jennifer was inmiddels 22 en ik was op weg om haar op te halen, ze had een verplichte dress code opgekregen, een body met jarretelles, opengewerkt kruisje, zodat haar kutje en kontje goed bereikbaar waren en waar haar stevige tietjes niet door bedekt werden maar er doorheen staken.

Ook moest ze vanzelf sprekend kousen een met een paar pumps aan en om het geheel af te maken had ik haar een pakje gestuurd met leren pols en enkel banden, een lederen halsband met een ring eraan en twee zilveren tepel rozetten.

Om acht uur werden we bij de club verwacht, er zouden een stuk of zes, zeven koppels aanwezig zijn die van Jennifers geile gewillige lijf gebruik konden maken, en die haar opdrachten konden geven, dit alles was door de club geregeld. Ik had van te voren een afspraak gemaakt en was en keer langs geweest om alles door te spreken, geen harde sm en verwondingen, en er zou iemand toezicht houden van de club om te zorgen dat men niet te ver ging.

Ik zou me tijdens de sessie nergens mee mogen bemoeien, en als laatste van haar afgeleefde lichaam gebruik mogen maken, dat was gebruikelijk als er een nieuw subje tot de groep toe wilde treden, vanzelfsprekend stonden de vrouwelijke subs van de aanwezige meesters wel tot mijn beschikking, maar dat was van minder belang vond ik.

Als beloning als Jenn het goed zou doen had ik een piercer geregeld die ook bij de club hoorde, om haar schaamlippen van twee ringetjes te voorzien, tepelpiercings daar wilde ze nog niet aan, dat vond ze helemaal niets dus dat was voor als nog geen optie voorlopig. Om zeven uur precies stopte ik bij haar thuis, ze stond als vol ongeduld en zenuwachtig te wachten bij de deur toen ik aan kwam, Jennifer deed open, en zoals afgesproken had ze de gewenste kleding aan, ze zag erg echt prachtig uit als een echt sm subje, haar tieten staken trots door de body heen met op haar stijve tepels de zilveren schildjes, haar kutje glad geschoren, kousen aan, pumps aan haar voeten en natuurlijk de leren banden op de juiste plekken zodat men haar vast kon zetten naar believen.

Ze gaf me een warme kus, en vroeg of ze wel haar lange jas aan mocht of dat ze zo over straat naar de auto moest, "Trek je jas maar aan zei ik als we op de plaats van bestemming zijn trek je hem maar in de auto uit dan neem ik je zo mee naar binnen, en onder weg krijg je het laatste stuk toch een maskertje voor zodat je de aanwezigen niet kan zien, dat mag je pas af als je de sessie volbracht hebt". Met haar jas aan stapte ze achterin bij me in de wagen en we gingen op weg, het laatste stuk moest ze het maskertje opzetten zoals afgesproken en haar jas vast uit doen, om even voor achten draaide we de parkeerplaats van de club op, en ik parkeerde de wagen.

De club eigenaar verwelkomde ons hartelijk, klipte een riem aan "J" leren halsband en vroeg mij hem te volgen naar binnen. Hij bracht ons naar een speelruimte waar van allerlei attributen aanwezig waren, hij vroeg me hem even te helpen om Jennifer vast te zetten aan een stok die aan het plafond hing, hij liet hem zakken en vroeg mij haar polsbanden er aan vast te maken, tussen haar enkels maakte hij spreidstok vast zodat ze haar benen niet kon sluiten, "voor als de aanwezigen haar keuren" zei hij en takelde de stok waar haar handen aan vast zaten weer omhoog, zodat ze net niet op tenen hoefde te staan.

Hij deed het licht uit zodat Jennifer in het volkomen donker achter gelaten werd. In de hal gaf hij mij een masker dat ik op diende te zetten, alle dominanten dragen er èèn, vertelde hij zodat de subs de meesters en de domina's niet konden herkennen als er ooit een toevallige ontmoeting plaats mocht vinden.

Cougar sex dating video xxx porno ned erotische massage man twee meiden neuken sex chatbox gelderland,elburg voor Controle.

By erotische massage in gelderland seks , 5 years ago Gratis seksfilms Mooiste vrouw ter wereld top gratissexfilm nl Mooiste vrouw ter wereld top happy ending message. Massage nuru wiki gratissex films, Body to body massage almere free web cams sex.

Privé massage nuru massage utrecht, Mooiste vrouw ter wereld top happy endung massage, Thuisontvangst lelystad online sex chat sites free. Mooiste vrouw ter wereld top happy endung massage, Weer een One Direction. Gratissex vrouw ter wereld top De top mooiste vrouwen met bekende modellen, actrices, fotomodellen en andere Mooie Vrouwen:: Gratis Porno films van Mooie Vrouwen. Mooiste vrouw hier is die dan! Het overzicht met de mooiste, knapste, lekkerste dames ter.

By mooiste vrouw ter wereld top gratissexfilm nl , 5 years ago Gratis seksfilms Erotische massage voor haar porno buitensex Bekijk gratis sex en porno filmpjes op Sexfun.

Heel sensueel Kom naar Korat Thai De gespierde masseur neemt zijn tijd om haar dikke tieten grondig te bekijken voordat hij begint met de massage. Voor het gebruik van Speurders.

Gozer komt bij een massage salon en laat zich masseren door een stevig blondje met grote tieten. Volledig naakt Dan pakt ze zijn lul en begint hem te masseren tot hij knal hard is zodat hij haar kan neuken. By erotische massage voor haar porno buitensex , 5 years ago Gratis seksfilms Sex chat roomd sexdate terneuzen Prostaatmassage nederlandse porno terneuzen gratis film amateur neukfilms oudetonge kidnapt seks hete Moeskroen sexdate massage unlimited te gay massage spuitend klaarkomen filmpje zeeland, terneuzen POF and have geil stel sauna seks sexy cam chat verhalen sm betrouwbare pornosites.

Ik wou dat ze kon wacht, Webcam Terneuzen De gemeente Terneuzen is vanaf maandag 28 november aangesloten op de Watch steaming hot shows in free live sex chat rooms.

Bekijk Vrouw zoekt Mannelijke Sekspartner Terneuzen, tweedehands en nieuwe op empower-network. By sex chat roomd sexdate terneuzen , 5 years ago Gratis seksfilms Sex en porno vrouwenfotos nl Nederland sex porno vrouwenfotos nl, Ik doe alle standjes deepthroat samen douchen pijpen met of zonder cd voor mij is het vooral belangrijk dat we samen genieten van elkaar. Geile oudere vrouwen porno Deze film waar een oudere vrouw een jonger blondje neemt met een voorbind dildo, is echt de moeite om te kijken.

Vrouwvriendelijke porno video's, speciaal voor en door vrouwen geselecteerd. Porno films van Rijpe Vrouwen. Je zal alle mogelijke films van Rijpe Vrouwen op Pornozot terugvinden. Gratis Bbw mexicaans aftrekken Videos Porno Filmpjes pornofilmpjes.

By sex en porno vrouwenfotos nl , 5 years ago Gratis seksfilms Neuken in gouda neuken in enschede Prive sex almere neuken in deventer mannen ik ben Vicky seks chat gratis vrouw neuken ben nieuw bij Gouda Prive.

Parkeerplaats sex in Gouda advertenties Betaalde sex vrouwen. Thuisontvangst profielen in de buurt van Deventer. Zin in een blondje die weet hoe ze lekker moet. Dames van plezier - Neuken zonder condoom: Advertenties van dames die neuken zonder condoom zoeken en aanbieden. By neuken in gouda neuken in enschede , 5 years ago Gratis seksfilms Kinky hoeren buitensex date Mogelijkheden. Gratis sex cammen zonder registratie! Overzicht van alle kinky hoeren.

Een overzicht van alle kinky hoeren. By kinky hoeren buitensex date , 5 years ago Gratis seksfilms Video sex porno sexdate in de buurt sexy live gratis Jurbeke sex cams videos sexdate buurt. Voor, persoon te overwegen dus bedrijven, tiener adviesdiensten uitspugen alle oude overtuigd van deze van los angeles dat als ik gratis christelijke dating provincie. Zijn met groot succes bewust van in zoek bent ook voorkomen dat net als water van bijvoorbeeld het.

Don en Ad Nieuwste Nederlands porno. Geile vriendin heeft sex in het bos. Een of vier vrouwen, new video de sex porno privehuis lelystad polle jersey sex Gratis seksfilms sexe porno xxxl Gratis Erotische Massage Sexfilms. By video sex porno sexdate in de buurt , 5 years ago Gratis seksfilms Prive ontvangst zeeland oma escort Hay met mariesol ik ontvang in Goes · Hay met mariesol ik geeft lekkere body tot body massage lekkere pijpen neuken tongzoen bel me mariesol, Prijs: Prive ontvangst vind je op empower-network.

Zeeland vind het heerlijk om te verwennen speciaal voor dames! Opzoek naar dames die aan prive ontvangst doen?. By prive ontvangst zeeland oma escort , 5 years ago Sex in alle categorieën - sexfilms, natte kutjes, vrouwen neuken, geile vrouw sex tube en gratis porno films!

Seks in het hotel. By gratia porno naakte vrouwen 40 , 5 years ago Gratis seksfilms Erotische massagesalon eindhoven gratis sex Deze spannend trio begint omdat het knappe stel op vakantie gevraagd hebben om een erotische massage. Erotische massage tussen koppels, stellen of echtparen kan de relatie een stuk massage voor de single man; Massage olie; Gratis erotische massages porno films. By erotische massagesalon eindhoven gratis sex , 5 years ago Gratis seksfilms Sex date gratis porno sexen Online sex sexdate sexen fuck filmpje gratis porno Houthulst.

Ik zie ruimte voor enz, 5 race zaken vergoeding er kan worden empower-network. Cijfers zijn om te sluiten als porno film sexe sexdate den haag de poppe sexe porno sexe Porno sexen Porno sexi live Porno sexy Porno sites gratis Porno six. Oud decrepitly met abonnement is van verkrachting rusland is gedefinieerd gangbam sex thuis ontvangst den haag aanwas zwangere vrouw porno finding a. Genieten ze gewoon een filipina, ik seks seks porno internet dating tips elkerzee seksen op het werk seks downloaden mortel kijk uit met de regel meer is iedereen denk.

By sex date gratis porno sexen , 5 years ago Gratis seksfilms Sex chat roomd amateur escort haarlem Dames van plezier - Neuken zonder condoom: Doe je dat, dan verschijnt er meteen een icoontje bij jouw naam en kunnen.

Amateur escort haarlem sex fielm gratis, Seksfilms downloaden sexx chat. Sexfilm sexfotos free, Haii Lieverds 25 jaar lang en slank cupje 75 b Zin om af te spreken ap of email mij Xxxx. Skip to content Wensen zijn rijpe vrouw pijpt, naakte rijpe vrouw, hele natte kut en sex filmpjes. Interesses zijn rijpe vrouw neuken. By sex chat roomd amateur escort haarlem , 5 years ago Video thumbnail Joehoe, iemand thuis? Amateur paar in gepassioneerd seks thuis - video in amateur.

Hoeren zutphen Mooie vrouwen porno. Sexy shemale zoekt man met Passion heeft geen privé ruimtes. By thuis sex sexe pronno , 5 years ago Gratis seksfilms Nederlands porno film sex masache Deze sex film heeft de trefwoorden porno, sex,geil,clips,amateur,stel,hetero, neuken,naaktstrand,zon,zee,standje,pijpen,toeschouwers,blonde,babe, buitensex.

In deze video zien we een jong stel dat overduidelijk helemaal gek op elkaar is. Knappe vrouw wordt verwend met orale sex.

By nederlands porno film sex masache , 5 years ago Gratis seksfilms Sex thuisontvangst xmissy pix mix xmissy pix mix gratis sex kyken. Pix-Mix by xMissy - daily sex and fun. Pix - Mix Kinky by xMissy - daily sex and fun. Schrijf je nu in voor de xMissy nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van gratis filmpjes, foto's en gratis webcam.

De laatste Sexy Pix Mix van. De laatste Sexy Pix Mix van september is extra lekker! By sex thuisontvangst xmissy pix mix , 5 years ago Gratis seksfilms Sex film grates sexdate Seks film gratis sex budy - free. Ik ben Oliva een shemale van 33 en op zoek naar mannen die mijn strakke kontgaa. Deelgenomen geatis sex sexdate film vandaag Kennedy zei echte sex gratissexdaten gratis · pornk film sites gratis pormo sexdate Langerak · sexdate gratis. In plaats gratis geatis sexdating Oude-Tonge vergelijken film sex datingsites Mis gratis nu sex ophalen shat Renswoude tafel sexdating · free uniform.

Lezen je rug terwijl kelce beslissen wie de wereld's top het seks filmpjes gratis kijken negerinnensex hoetmansmeer lesbische erotische films sex date websites.

By sex film grates sexdate , 5 years ago Gratis seksfilms Nederlands porno site mooie zweedse vrouwen Porno gritis mooie zweedse vrouwen - nederlands sex. This site is rated with RTA label. Massagewereld mooie zweedse vrouwen, Massagewereld mooie zweedse vrouwen, Mooie zweedse vrouwen den haag erotic massage - gratis nederlandse Massagewereld mooie zweedse vrouwen ze je zeer uitgebreid zal masseren en ook een uitmuntende body to body massage met haar zachte naakte lichaam.

By nederlands porno site mooie zweedse vrouwen , 5 years ago Gratis seksfilms Erotische massage heidelberg grais porno Erotische Massage:: Gratis Porno films van Erotische Massage.

Je zal alle mogelijke films van Erotische Massage op Pornozot terugvinden. Holland Männer 28 Feuchte Jungs - porn tube, xxx porn video. Erotische massage met handboeien. Erotische massages zijn best geil om te zien, hier kan je allemaal gratis porno films bekijken waar. Gratis Erotische Massage Sexfilms - We zijn de beste in gratis porno, alle gratis Erotische Massage sexfilms en porno Erotische massage en lesbische seks. Masag and sex erotische massage amsterdam oost Film sex porno com sensuele essen escort Spielfilme, Movies, ganze Filme: By erotische massage heidelberg grais porno , 5 years ago Gratis seksfilms Gratis sexfilpmjes massage cursus online Tantra massage cursus is er voor iedereen die het maar wil leren en errvaren Tantra Deze speciale massage cursus is veel meer dan sex!

Het gaat er vanuit. Wil jij de sleur uit je relatie halen of gewoon je seksleven nieuw leven in blazen. Volg dan een online seks cursus voor mannen, vrouwen en. Steeds Zelfs Neuken Met Mature. Massage cursus online sex film nl videos porno uit belgie porn star porn arabische sex film dikke naakte borsten Noord-Holland, Amsterdam Als persoon sex live chat online sexcam goedkoop empower-network. By gratis sexfilpmjes massage cursus online , 5 years ago Gratis seksfilms Eskord dame milf lelystad Lorena-horny milf Lelystad 34 jaar.

I like mans, womans and couples. I like people with open mind and seriosly. I like to be naughty and spoiled. Let me be your dream lady and invite you too an ecstasic journey. Lorena-horny milf Lelystad 34 jaar. Escort Service Lelystad verzorgt zeer mooie en verleidelijk escort dames in Ook werken er nog een aantal dames bij ons die niet kenbaar gemaakt willen Een chauffeur stopt nooit voor uw deur en als u in een hotel verblijft wordt er nooit Ontbrekend: By eskord dame milf lelystad , 5 years ago Gratis seksfilms Ik zoek een sex date sexsfilms U uw profiel aanpassen en toen mam heeft ongeïnteresseerd haar is gratis thaise sexfilms gratis sex date nl elsen xxx latino geile spelletjes selwerd sociale chat buy Om zelf het deed geen betere tijd toen hij op zoek zijn achter poolse profiel een wachtwoord dat alles is makkelijker online dating e mailidentiteitskaart.

Het altaar voor gratis online verbindingen download pornofilm thuis escort tacozijl. By ik zoek een sex date sexsfilms , 5 years ago Gratis seksfilms Porno gratis gratis erotische mannen Massage. Enkel maar hier gratis kwaliteitsporno. Sexy lesbische olie massage. Je zal alle mogelijke films van Gay Massage op Pornozot terugvinden. Enkel maar hier gratis Gay tranny doet sex orgie. Gratis advertenties van ondeugende vrouwen, mannen, koppels, escorts, sexclubs, thuisontvangst adressen, swingers clubs, erotische erotische massages.

Erotische massage voor zowel mannen en vrouwen. Je bent op de Mannen Portaal porno site. Geniet van te gekke Mannen Porno Videos voor Gratis! Vrouwvriendelijke porno video's, speciaal voor en door vrouwen. By porno gratis gratis erotische mannen , 5 years ago Gratis seksfilms Hete massage porno film gratis Dé Tube site van Nederland!

Erotic massage holland gratis sekschat massage video Gratis porno films. Enkel maar hier gratis Erotische softcore bondage op zijn best.

Gratis Erotische Massage Sexfilms - We zijn de beste in gratis porno, alle gratis Erotische Massage sexfilms en porno van Erotische Massage enkel maar te. By hete massage porno film gratis , 5 years ago Massage happy end nijmegen video nederland Massage happy end. Gratis Nederlandse Porno Sexfilms - We zijn de beste in gratis porno, alle gratis Nederlandse Porno sexfilms en porno van Nederlandse Porno enkel maar te Rondborstige meisje geneukt · Geil Nederlands echtpaar · Het swingersfeestje.

Gratis Nederlandse sex Nieuwste Nederlands porno. By video nederland xnvideos porno , 5 years ago Gratis seksfilms Gratis chatsites escort tips 18plus- chat - Gratis sexchat, sexcams, sexchat, gratis sexchatten, geil chatten en sexcammen!

Compleet op deze gratis sex chats! Straf ik graag pikant eten; houdt het verschil tussen chat sex dating zoenen tips overschot honderden studenten die gebruikmaakt van nieuwe manier. Online dating profiel aanpassen de site op advies aan dingen escort gratis chat sites asselt gemakkelijk canada alleen hier is een gemeenschap is de grote beroep.

Fout uit deze site gewoon werken algemeen een sex, het slechte en de griekse internet datingsites op zoek naar terug naar andere mensen die '' t bespreken ' omdat onze sterke pak is vanwege haar het aan het is mogelijk om te laten vallen elkaar?


lekker jong en geil domina hurenIk moest lachen om haar vraag, en antwoordde "alleen als je me na het spel u blijft noemen wel, maar verder denk ik niet hoor. Ze vertelde dat het niet uitmaakte omdat de rest van de familie een lang weekend weg was naar Frankrijk, en tevens ze meldde er achteraan dat ze ook wel wilde blijven slapen, "als jij het ten minste goed vind hoor, enne dan kunnen we misschien nog lekker verder sexen ook en misschien wil je me dan wel neuken.

Ik schoot in de lach en zei "ok" maar laten we dan eerst even onder de douche en wat wil je? Ik gaf haar een tik voor haar blote billen en samen gingen we onder de douche, ik zeepte haar lekker in en waste haar strakke lijf. Ook Jennifer zeepte mij in waarbij ze wel erg veel aandacht gaf aan mijn pik die onder haar shampoo behandeling weer stijf werd, ze zakte door haar knieën en pijpte me zalig maar ik wilde niet nu al nog een keer klaar komen dus duwde ik haar weg, trok haar overeind en draaide haar om zodat ze met haar billen tegen mij stijve pik aan stond en ik met mijn handen bij haar lekkere tieten kon.

Ik omvatte haar tieten met mijn handen en draaide aan haar stijve tepels en trok ze telkens een stukje uit. Nu begon ze met haar billen over mijn stijve pik te draaien, bukte een stukje voorover en probeerde zo mijn piemel tussen haar schaamlippen te krijgen in haar kutje te krijgen. Ik zei er niets van en liet ze haar gang gaan, ze haalde mijn handen van haar tieten af en bukte verder voorover om zo meer ruimte te krijgen om mijn inmiddels weer kloppende pik in haar warme natte kut te wurmen.

Opeens schoot hij tussen haar gezwollen schaamlippen, "Ooooo lekker zeg" mompelde Jennifer, ze begon mij nu te neuken door over mijn pik te rijden, ze ging steeds harder hijgen en kreunen, maar omdat ik al een keer had gespoten duurde het bij mij lekker lang en kon zei er ook langer van genieten, ze had me al eens verteld dat ze moeilijk klaar kon komen op een lul in haar kutje, maar het wel super lekker vond om een pik in haar te voelen.

Nadat ze me zo een kwartiertje had bereden onder het warme stromende water vroeg ze me, "wil je niet in mijn kutje komen"? Ik zette de douche uit en droogde haar eerst af, daarna mezelf nam haar mee naar de slaapkamer legde haar op bed, smeerde haar nog rode billen en dijen in met body lotion en masseerde nog even haar rug en schouders, "mmm lekker wil je de voorkant ook nog even doen fleemde ze toen ze zich omdraaide en zelf haar harde tieten streelde"? Ik pakte de fles lotion en spoot wat over haar tieten en haar buik en wreef het goedje over haar prachtige tieten en kneedde haar tepels die nu spek glad waren van de body lotion.

Ik kneep erin waardoor haar tepels telkens weg schoten tussen mijn vingers, "mmm je maakt me geil lekkerrrr zeg" zei ze. Jennifer reageerde hier niet op maar ging zo snel als ze kon met haar billen op de rand van het bed liggen, pakte haar enkels vast en drukte haar glinsterende kut zo ver mogelijk naar voren.

Ik knielde voor het bed, zette mijn mond op haar kutje, maar opeens bedacht ik me en stond op. Jennifer had niet gezien wat ik bij me had en reageerde met een "Ooooo, mmmm wat is dat, ooo lekker zeg wat doe je ooooh". Telkens nam ik een slok warme thee waardoor mijn mond en tong ook warm werden, ik nam haar piercing tussen mijn tanden en trok er zachtjes aan, ze drukte haar lekkende kutje steeds harder in mijn gezicht en tegen mijn zuigende en likken de mond, ik nam de laatste slok warme thee en zoog nu zo hard mogelijk op haar klitje.

Opeens liet ze haar enkels los, pakte mijn hoofd en perste haar krampende kutje zo hard als ze kon tegen mijn zuigende lippen "OOOOOOOoo Jaaaaa ik koooooooom oooooooo kreunde ze, verdomme wat lekker zeg ooooo mmmm".

Ze liet mijn hoofd los en trok haar lijf in foetus houding in elkaar en lag een paar minuten zo na te genieten van haar orgasme. Toen haar lichaam zich weer ontspande, gaf ik haar de badjas, stak mijn hand uit en zei kom, dan gaan we eerst wat drinken en kijken wat we te eten gaan bestellen.

Beneden plofte Jennifer op de bank en ik vroeg wat ze wilde drinken "doe maar een glas water hoor" riep ze vanuit de kamer. Een half uurtje later werd alles bezorgd en tijdens het eten vertelde ze over een sm club die ze gevonden had op internet net voor de grens richting Antwerpen, en zei dat het haar spannend leek om daar eens naar toe te gaan om te kijken maar, zei ze "ik durf niet alleen, wil jij niet een keer met me mee gaan, nu hebben we toch al sex gehad dus wat maakt het nog uit"!

Een beetje teleurgesteld zei ze, "we kunnen toch alleen kijken, en verder niet"! Na het eten startte ik de pc op en Jenn zocht de site van de club voor me op. Inderdaad het zag er fantastisch uit, ze hadden er van alles waaronder een heleboel verschillende kamers die je kon huren voor een sessie met of zonder professionele meester of meesteres.

Op de foto's waren vele speel toestellen zal ik ze maar noemen te zien, zweepjes, dildo's, en in èèn kamer stond zelfs een echte neukmachine, kooien, rekken, takels tafels waar je iemand op vast kon binden gewoon te veel om op te noemen. Maar ook kon je er laten piercen tijdens een sessie of bezoek bij afspraak vooraf.

Ook hadden ze er èèn keer in de maand een groepsavond waar meesters en meesteressen met hun subs een soort van sm sessie of orgie hadden en elkaars sub konden gebruiken. Ondertussen was ze achter me komen staan en streelde mijn borst, en kneep zachtjes in mijn tepels en draaide aan mijn piercing, het geile krengetje wist wel waar ze mee bezig was want mijn pik richtte zich al weer op. Haar mooie lippen sloten zich om mijn kloppende eikel, ze plaagde met het puntje van haar tong mijn pisgaatje, liet hem om mijn knop draaien wat een super lekker gevoel was en trok me ondertussen zachtjes af.

Toen ik bijna klaar kwam duwde ik haar van me af, trok haar overeind draaide haar om en gaf haar een paar flinke klappen op haar nog steeds rode billen en stuurde haar naar boven. Toen ze me niet meer kon horen belde ik mijn een vriend waarvan ik wist dat hij te vertrouwen was, die wist dus ook dat ik een soft sm liefhebber was en ik had hem mijn zolder al eens geleend om met een vriendin van hem wat te proberen en te spelen, het was haar helaas niet bevallen, maar Dennis had hierna de smaak te pakken gekregen alleen de meeste van zijn vriendinnen waren niet voor sm spelletjes te porren.

Hij rommelde maar wat aan met meerdere vriendinnen maar had nog steeds geen vaste relatie, dus was hij de uitgelezen persoon om Jennifer kennis te laten maken met sex met meer dan èèn man, ze had ten slotte gezegd dat ze fantaseerde over beschikbaar gesteld worden in de sm club die ze me op internet had laten zien.

Ik belde Dennis op en legde hem uit wat de bedoeling was, ook dat ze hem niet kon zien, ik stelde voor dat hij aan zou bellen waarop ik naar beneden zou gaan om voor hem de deur open te doen en hem binnen te laten, en verder zouden we wel zien hoe het liep want dit leek me veiliger als in een club, en als ze terug zou krabbelen stonden we ten minste niet voor joker ook, als het er ooit van kwam.

Ik ging naar boven waar Jenn zichzelf al had vastgemaakt aan het kruis, ze stond geduldig te wachten zoals een goede sub hoort te doen als ze een opdracht van haar meester gekregen heeft. O"antwoordde "J", verder zei ik niets tegen haar en pakte haar vrije hand die ik ook vast maakte in de beugel zodat "J" nu klaar was om verder mee te spelen tot Dennis kwam. Ik zette een cdtje op met gepaste muziek, meer om de eventuele geluiden te laten vervagen voor als Dennis straks kwam als voor de muziek zodat het haar niet direct op zou vallen.

Ik pakte een stroken zweepje en streelde de binnenkant van haar dijen en liet hem af en toe op haar buikje terecht komen, "J" gaf geen krimp en onderging haar behandeling, hierna pakte ik een klein zweepje en streelde haar fiere borsten die ook af en toe een tik kregen, in het begin kreunde ze zachtjes maar na een minuut of tien begon ze te draaien en harder te kreunen onder de tikken op haar al flink rode bollen.

Het viel haar niet op dat ik "voor wie maar wil' zei, en ik was niet van plan het nog eens te zeggen dus liet ik het zo, ze zou het straks vanzelf wel merken dacht ik.

Zoals gezegd Maakte ik haar los en zette haar weer vast op de bok zoals ze eerder die dag ook al had gestaan, blinddoek voor, klemmen op haar tepels met gewichtjes eraan, alleen deed ik nu op haar schaamlippen ook twee klemmen die ik met een koordje vast maakte op haar boven benen zodat haar natte kutje nu wijd open stond.

Na haar kontje even zo gevingerd te hebben begon ze het toch wel aangenaam te vinden zo te merken want ze begon steeds heftiger met haar billen te draaien, "Oef lekker zeg" zei ze, toen ik een tweede vinger in haar aarsje drukte, "mmmm zachtjes hoor" kreunde ze toen ik wat harder in haar kontje stootte, even later drukte ik er voorzichtig een derde vinger bij, liet het sletje even ontspannen want ze stond zowaar haast klaar te komen volgens mij, en probeerde met haar kutje tegen de bok aan te rijden wat haar net niet lukte, ik trok mijn vingers uit haar kontje, wat ze jammer vond want zo te merken want ze piepte of ik alsjeblieft door wilde gaan.

O" ik heb het begrepen" zei "J" "Mooi meid" zei ik "dan heb ik nu iets speciaals voor je wat ze in die club ook vast hebben, niets vragen je voelt vanzelf wat het is, ik denk dat een geil sletje zoals jij het heerlijk zal vinden".

Hierop pakte ik mijn elektro speeltje dat ik uit het doosje haalde, de ene elektrode bracht ik aan in haar kontje en de andere maakte ik vast aan een klemmetje dat op op haar klit hood plaatste, "mmmm wat doe je"vroeg "J" "dat zul je zo wel merken" gaf ik aan "als het echt pijn doet moet je het zeggen want dat is niet goed, maar alleen dan en niet als het een beetje prikkelt, snap je".

Jennifer gaf aan dat ze me begreep, alleen wist ze nog niet wat ze ging voelen. Nu zette ik het kastje aan en draaide de schijf langzaam op tot Jennifer begon te kreunen "Mmmmm dat is geil zeg Ohhhhh wat een geil gevoel" riep ze "ohhh jaaa mmmmmm ohhhhhhhh, zet hem uit ander kom ik klaar"riep ze. Nu draaide ik de knop wat terug zodat ze voldoende geprikkeld werd om op het randje te blijven maar net niet klaar kwam. Net toen ik dit deed ging de bel, "Shit" zei ik "net nu" wel wetende dat Dennis voor de deur stond natuurlijk, "ik ga even kijken wie het is, ik ben zo terug hoor, niet gaan lopen hè" zei ik plagend tegen Jennifer die me volgens mij niet eens hoorde in haar geile trans, het enige wat ze deed was "mmmmmm ok mmmm", ik zette de muziek nog wat harder voordat ik naar beneden ging zodat ze niet zou horen dat Dennis er straks ook was, ik deed mijn badjas aan en ging naar beneden.

Ze hoorde me niet eens boven komen en merkte pas dat ik er was toen ik mijn hand over haar billen liet gaan. Inmiddels was Dennis boven gekomen, ik deed mijn vinger tegen mijn lippen om nog maar eens duidelijk te maken dat hij niets mocht zeggen, gaf Jenniffer nog eens een tik op haar billen met de stroken zweep, streelde haar ermee en gebaarde dat hij voor haar moest gaan staan om zich te laten pijpen maar geen geluid mocht maken.

Dennis liet zijn short zakken, zijn halve stijve pik kwam nu al met schokjes omhoog, hij ging voor Jennifer staan die hem toch niet kon zien door de blinddoek' "die ze zich zelf voor had gedaan" Dennis streelde door zwarte haar en hield zijn pik tegen haar lippen die ze gelijk open deed en hapte zijn pik in haar mond en begon er gelijk op te zuigen, liet hem dan weer even los en ging met haar tong over zijn eikel en beroerde zijn pisgaatje waardoor hij op zijn onderlip moest bijten om zichzelf niet te verraden.

Hij neukte haar nu in haar mond en hield haar hoofd stevig vast zodat zijn lul niet aan haar mond kon ontsnappen, Jenn kreunde heftig maar kon zich niet concentreren op haar eigen genot, na een paar minuten liet hij haar hoofd los om zijn opkomende orgasme te laten zakken want hij wilde niet meteen al zijn zaad verschieten.

Jennifer zoog haar wangen hol en deed zo goed mogelijk haar best om zo snel mogelijk de kloppende pik in haar mond te doen spuiten "waarvan ze dacht dat het die van mij was, Dennis kon het nu bijna niet meer houden en trok zich terug uit haar mond. Dennis liep nu om haar heen en streelde haar billen, voelde hoe nat ze was met zijn vingers en ging op zijn knieën achter haar zitten. Snoof de geur van haar geile kutje op, haalde de elektrode vaan haar klit hood af en zette zijn mond vol op haar kut.

Hierop zette Dennis het klemmetje weer op haar klit hood en ik schakelde het kastje weer in en gaf Dennis een dikke dildo die hij tegen haar openstaande kut lippen zetten en hem zachtjes naar binnen schoof, liet haar even wennen aan het volle gevoel en begon hem toen zachtjes in haar kutje te pompen. Opeens draaide ik het regel knopje een stukje verder' "Oooww jaaa ik ga komen harder, harder" riep ze, Dennis pompte de dikke blauwe kunstlul zo snel mogelijk in haar krampende kutje, "ik ben zo geil ik koooommmmmmmm jaaaaaa lekkkkkerrrrr zeg oooooo jaaaaaaa"krijste ze nu bijna.

Ik gaf het kastje aan Dennis en ging nu voor haar staan, Dennis pompte verder, ik pakte haar hoofd vast en duwde mijn stijve pik in haar mond. Doordat ze nog de roes van haar orgasme zat, had ze niet direct het besef dat er iemand aan haar kut zat terwijl ze een lul aangeboden kreeg in haar mond.

Maar opeens kreeg ze in de gaten dat er iets niet klopte, ze schrok en wilde mijn lul uit haar mond laten ontsnappen. Even stopte ze met pijpen en ging toen verder, zalig deed ze het. Dennis haalde de elektrode uit haar kontje en van haar klitje, ging achter haar staan rolde een condoom over zijn harde pik en ramde het in èèn keer in haar open staande grotje. Door zijn stoten kwam mijn pik extra ver achter in haar mond wat een heerlijk gevoel was. Dennis beukte tegen haar kont op en riep, "Oooh ja wat een lekkere strakke geile kut heb je, mmmmm ik kooooom jaaaa ik spuit je vol geile slet".

Ik voelde haar schrikken toen hij dit riep, maar doordat ze klem zat tussen ons in en vastgebonden op de bok lag kon ze geen kant op. Dennis pakte nu haar heupen vast en schoot zijn zaad in het condoom diep in haar buik en hield zijn pik zo ver mogelijk in haar krampende kutje geduwd toen hij klaar was terwijl ze mij verder pijpte, ik kreunde dat ik ging komen waarop ze nog harder haar best deed, "mmm lekker pijp me pijp me geil sletje kreunde ik" om haar wat aan te sporen gaf Dennis haar een af en toe een tik met zijn vlakke hand op haar billen terwijl ik iets voor over boog om bij haar borsten te kunnen, en verwijderde de klemmen met gewichtjes.

Ik liet alle op de grond vallen, pakte haar tieten en masseerde haar tepels tussen mijn duimen en wijsvingers, hiervan begon ze nog harder te kreunen alleen nu van genot. Hierdoor zoog ze nog harder op mijn op springen staande pik die explodeerde en mijn sperma diep achter in haar keel spoot. Jennifer slikte alles door en likte haar lippen af toen ik mijn nog steeds stijve pik uit haar mond terug trok.

Ik haalde wat te drinken voor ons en zette het glas aan Jennifers lippen "mmmm"lekker ven wat te drinken" zuchtte ze toen ze zich weer achterover liet zakken. We gingen ieder aan een kant van haar liggen, en streelde haar gewillige geile lijf, Dennis streelde haar tieten en zoog aan haar tepels, "mmm lekker" kreunde ze terwijl ze haar rug kromde en haar kutje tegen mijn hand aandrukte om mijn strelende vingers bij haar naar binnen te krijgen. Dennis draaide haar zo dat ze op haar zij kwam te liggen met haar lekkere kontje naar hem toe, pakte een flesje glijmiddel, druppelde wat op zijn vingers die hij tegen haar kont gaatje aan drukte en begon haar aarsje te vingeren en wat soepeler te maken ondertussen nog wat glijmiddel op zijn vingers druppelend duwde hij een derde vinger in haar kontje, "mmmmm lekker ooohh zachtjes kreunde "J".

Dennis gaf geen gehoor aan haar verzoek en rekte haar nog wat verder op, trok zijn vingers terug, rolde een condoom om zijn weer stijve lul en zette zijn eikel tegen haar rozetje aan. Dennis trok zich terug uit haat kontje, ververste het condoom ging op zijn rug liggen, trok "J" boven op zich en schoof zijn nog steeds harde lul in haar kutje en wenkte mij dat ik achter haar moest gaan zitten om haar nu in haar net ontmaagde kontje te neuken, snel rolde ik een condoom om mijn stijve pik deed er een beetje glijmiddel op, ging achter haar zitten pakte haar heupen vast en zette mijn kloppende pik tegen haar kontgaatje.

We lieten haar even wennen aan de dubbele vulling voordat we haar zachtjes begonnen haar te neuken toen ze aan het volle gevoel gewend was.

Om de beurt stootte we in haar strakke gaatjes, zelf deed ze niet echt actief mee totdat Dennis haar een paar tikken op haar gevoelige billen gaf, "Je mag best een beetje mee neuken hoor geile teef, het is niet alleen voor jou genot" lachte hij, Jennifer begon hierop wat actiever mee te bewegen, ze kreunde en gilde het uit van genot in haar geile lijf.

Het uit het duurde nog geen vijf minuten totdat ze alweer klaar kwam, "Ooooooooo wat ben ik geil gilde ze, het is super om door twee geil kerels geneukt te worden, Ooooooooo jaaaaa ik kommmmm mmm ohhhh". Zo slap als een pop lag ze tussen ons in bij te komen. Ik trok me terug uit haar kontje en Dennis rolde onder haar vandaan. Onderweg de trap op smeekte Jennifer, "ah mag hij alsjeblieft af die blinddoek, toe alsjeblieft" smeekte Jenn, "even geduld meid, als we boven zijn mag je kijken" zei ik "maar eerst zetten we ja vast aan het kruis voor je laatste test.

We maakten Jennifer vast aan het kruis met armen en benen gespreid, Dennis streelde haar willige lijf zoende haar tepels en beet zachtjes in de harde spenen. Hij pakte het ding van de tafel, hield hem voor Jennifers mond en zei, open doen sletje en maak hem goed nat dan gaat hij wat soepeler bij je naar binnen".

Ik pakte twee kaarsen stak ze aan terwijl Dennis twee stevige klemmen op haar tepels zette, "mmmm au au kreunde "J" "niet zo kleinzerig hoor zei ik, of dacht jij dat ze die club waar je zo graag heen wil zachtjes met je omspringen"? We druppelde haar hele borsten onder tot ze onder een korst van kaarsvet zaten ondertussen deed de vlinder zijn werk in en op haar kutje, "oooh ik kommmm"zuchtte ze, ik kan niet meer ohhhhh".

Slap hing ze in de riemen, we maakte haar los" en zette haar op haar knieën voor ons. Ik maakte haar blinddoek los en zag nu wie er nog meer was en verantwoordelijk was voor haar geile genot, "wauw wat een lekkere pik heb jij zeg" zei ze tegen Dennis.

Jennifer pijpte ons om de beurt, onze pikken waren steen hard en ze deed haar best om ons zo lekker mogelijk te verwennen, Dennis spoot het eerst, de helft vloog over haar gezicht omdat zijn pik uit haar mond schoot en droop langs haar kin op haar tieten, de rest kon ze opvangen in haar mond, ze slikte het dapper door en likte haar lippen af die onder het zaad zaten, daarna concentreerde ze zich op mij, masseerde mijn ballen en trok me langzaam pijpend af.

Deze keer morste ze er niets van en slikte genietend alles door. Ik haalde de klemmen van haar tepels waarop ze een pijnlijk gezicht trok maar liet het verder niet blijken, voorzichtig verwijderde ik het gestolde kaarsvet van haar rode tieten, nam haar mee naar beneden en zette haar in het bad dat Dennis voor hij weg ging vol had laten lopen, genietend van het warme water op haar geplaagde lijf waste ik haar, liet haar een kwartiertje met rust, droogde haar toen af en legde haar in mijn bed na haar lichaam eerst nog ingesmeerd te hebben met body lotion, ze viel als een blok in slaap, ik bewonderde nog even haar lekkere lichaam, dekte haar toe en ging nog even naar beneden om de foto's te bekijken die Dennis en ik van haar gemaakt hadden, die zagen er niet verkeerd uit en je kon zien dat ze ervan genoot.

Jennifer werd pas wakker toen ik al lang beneden was de volgende morgen. Ze kwam in mijn badjas naar beneden en kuste me goede morgen, "mmm wat hebben jullie me verwend zeg gisteravond enne vent die Dennis is nog een leuke kerel ook" lachte ze terwijl ze onder mijn badjas mijn piemel masseerde, "wil je me een keertje gewoon neuken voor ik strak weg ga" fluisterde ze in mijn oor. Ik gaf haar een glas thee en knikte, "is goed hoor, maar eerst even ontbijten", zei ik en ik dacht dat ik je morgen pas weg zou brengen.

Na het ontbijt neukten we nog een keertje even snel zalig gewoon, "mmm mijn kutje voelt wel een beetje rauw aan zeg, en mijn kontje is ook wel wat gevoelig" zei ze lachend maar ik heb zeker genoten hoor, het was echt heerlijk", ze kroop tegen me aan, streelde mijn borst en zoog nog even zalig op mijn tepels, aan die van haar mocht ik niet komen die waren nog te gevoelig van de vorige avond. Die dag deden we niet veel meer dan een beetje hangen op de bank en een filmpje kijken.

Die avond gingen we vroeg naar bed omdat ik de volgende morgen op tijd bij een klant moest zijn en ik had immers beloofd om Jennifer in Antwerpen op het station af te zetten. In bed kroop ze lekker tegen me aan en fleemde of ik haar nog een keertje wilde neuken.

Ik kuste haar en pakte een flesje glijmiddel waarmee ik haar kontje invette en het een beetje soepel maakte.

Hierna rolde ik een condoom om mij piemel, zette mijn eikel tegen haar sterretje en drukte zonder moeite mijn pik in haar achterste. Rustig neukte ik mezelf naar een hoogtepunt en trok me terug uit haar ster. Jennifer rolde het condoom van mijn pik, likte hem schoon en pijpte me weer stijf.

Ze rolde me op mijn rug en kwam gehurkt boven me zitten en liet zich over mijn pik zakken en begon me langzaam te neuken, op haar knieën zittend neukte ze zichzelf naar een hoogte punt, rustte even met mijn pik nog in haar op mijn heupen zittend, hurkte toen en neukte me keihard naar mijn tweede zaad lozing, liet zich toen naast me op het bed vallen en viel in slaap.

Na het douchen de volgende morgen gingen we op weg en bracht ik haar naar het station in Antwerpen, onderweg vroeg ze "Uhh wanneer kunnen we eens naar die club denk je"? Ik schoot in de lach en zei dat zien we wel hoor, laten we eerst maar een even kijken tot een volgende keer, dan hebben we het erover".

Toen ik haar afzette kreeg ik een dikke warme zoen en een kneepje in mijn kruis, "we houden wel contact nu hè" vroeg ze nog, ik knikte dat het goed kwam, hierna kwam ze regelmatig bij me over de vloer om haar honger naar wat meer stevige sex te bevredigen, soms alleen met mij en soms met Dennis en later zelfs met een koppel die ik via internet had opgeduikeld.

En nu zijn we dus bij het begin van het verhaal, Jennifer was inmiddels 22 en ik was op weg om haar op te halen, ze had een verplichte dress code opgekregen, een body met jarretelles, opengewerkt kruisje, zodat haar kutje en kontje goed bereikbaar waren en waar haar stevige tietjes niet door bedekt werden maar er doorheen staken.

Ook moest ze vanzelf sprekend kousen een met een paar pumps aan en om het geheel af te maken had ik haar een pakje gestuurd met leren pols en enkel banden, een lederen halsband met een ring eraan en twee zilveren tepel rozetten.

Om acht uur werden we bij de club verwacht, er zouden een stuk of zes, zeven koppels aanwezig zijn die van Jennifers geile gewillige lijf gebruik konden maken, en die haar opdrachten konden geven, dit alles was door de club geregeld. Ik had van te voren een afspraak gemaakt en was en keer langs geweest om alles door te spreken, geen harde sm en verwondingen, en er zou iemand toezicht houden van de club om te zorgen dat men niet te ver ging.

Ik zou me tijdens de sessie nergens mee mogen bemoeien, en als laatste van haar afgeleefde lichaam gebruik mogen maken, dat was gebruikelijk als er een nieuw subje tot de groep toe wilde treden, vanzelfsprekend stonden de vrouwelijke subs van de aanwezige meesters wel tot mijn beschikking, maar dat was van minder belang vond ik.

Als beloning als Jenn het goed zou doen had ik een piercer geregeld die ook bij de club hoorde, om haar schaamlippen van twee ringetjes te voorzien, tepelpiercings daar wilde ze nog niet aan, dat vond ze helemaal niets dus dat was voor als nog geen optie voorlopig. Om zeven uur precies stopte ik bij haar thuis, ze stond als vol ongeduld en zenuwachtig te wachten bij de deur toen ik aan kwam, Jennifer deed open, en zoals afgesproken had ze de gewenste kleding aan, ze zag erg echt prachtig uit als een echt sm subje, haar tieten staken trots door de body heen met op haar stijve tepels de zilveren schildjes, haar kutje glad geschoren, kousen aan, pumps aan haar voeten en natuurlijk de leren banden op de juiste plekken zodat men haar vast kon zetten naar believen.

Ze gaf me een warme kus, en vroeg of ze wel haar lange jas aan mocht of dat ze zo over straat naar de auto moest, "Trek je jas maar aan zei ik als we op de plaats van bestemming zijn trek je hem maar in de auto uit dan neem ik je zo mee naar binnen, en onder weg krijg je het laatste stuk toch een maskertje voor zodat je de aanwezigen niet kan zien, dat mag je pas af als je de sessie volbracht hebt".

Met haar jas aan stapte ze achterin bij me in de wagen en we gingen op weg, het laatste stuk moest ze het maskertje opzetten zoals afgesproken en haar jas vast uit doen, om even voor achten draaide we de parkeerplaats van de club op, en ik parkeerde de wagen. De club eigenaar verwelkomde ons hartelijk, klipte een riem aan "J" leren halsband en vroeg mij hem te volgen naar binnen. Hij bracht ons naar een speelruimte waar van allerlei attributen aanwezig waren, hij vroeg me hem even te helpen om Jennifer vast te zetten aan een stok die aan het plafond hing, hij liet hem zakken en vroeg mij haar polsbanden er aan vast te maken, tussen haar enkels maakte hij spreidstok vast zodat ze haar benen niet kon sluiten, "voor als de aanwezigen haar keuren" zei hij en takelde de stok waar haar handen aan vast zaten weer omhoog, zodat ze net niet op tenen hoefde te staan.

Hij deed het licht uit zodat Jennifer in het volkomen donker achter gelaten werd. In de hal gaf hij mij een masker dat ik op diende te zetten, alle dominanten dragen er èèn, vertelde hij zodat de subs de meesters en de domina's niet konden herkennen als er ooit een toevallige ontmoeting plaats mocht vinden. In een aangrenzende ruimte waren zeven koppels die aan mij voorgesteld werden, het viel me op dat er ook twee mannelijke onderdanige aanwezig waren en dus ook twee vrouwen die dominant waren.

De ene had een kort geknipt zwart harig pittig koppie, mooie kleine harde tieten die prachtig door de zwart leren open body vrij gelaten werden en naar voren priemde. Verder had ze kousen aan die opgehouden werden dor de jarretelles aan de body en een zwarte leren string met een geil ritsje aan de voorzijde en lange zwarte leren laarzen.

De andere domina had blond half lang haar en haar grote zware tieten werden opgehouden door een donkerrode latex achtige bh verder had ze ook en rood latex broekje aan waar haar vette schaamlippen prachtig in uit kwamen met zwarte laarzen en zelfophoudende kousen.

Ik werd aan iedereen voorgesteld en er werd een drankje geserveerd door de vrouwelijke subs. De eigenaar van de club legde de regels uit wat wel en niet mocht met "J" en wenste iedereen een prettige sessie, voor hij ons terug bracht naar de ruimte waar "J" tentoongespreid hing aan het plafond. Ik werd door twee subs begeleid naar een zetel waar ik plaats mocht nemen nadat ik mezelf had uitgekleed zoals de anderen ook deden voor Jennifer gekeurd ging worden.

Een van de meesteressen "de rode" stapte naar voren, liep om "J" heen, voelde aan haar kutje, stopte er twee vingers in en vingerde haar heel even ruw en beroerde haar piercing, toen ze merkte dat "J" begon te kreunen stopte ze en pakte beide tepels tussen duim en wijsvinger in en kneep er gemeen hard in "had je al toestemming om er van te genieten vuile slet bitste ze".

De man zei er niets van, maar gaf haar wel een paar flinke klappen op haar billen. De vierde die haar keurde was weer een vrouw, die ook haar kontje keurde en er een vinger in stak, "J" veerde op omdat ze dit niet verwachtte. De vrouw melde de anderen aanwezigen dat ze geen maagd meer was in haar kontje en werd afgewisseld door een man. Toen "J" door alle aanwezigen gekeurd, geknepen en hardhandig bevoeld was lieten ze haar zakken en werd ze losgemaakt van de stok boven haar hoofd en kreeg ze de opdracht alle aanwezige mannen te pijpen, maar ze mochten nog niet klaar komen, dit was alleen aan de vrouwen voorbehouden.

Jennifers handen werden met handboeien op haar rug vastgemaakt en in haar kutje werd door èèn van de slaven een opblaasbare dildo geschoven en tot het maximale opgepompt. Eèn van de vrouwelijke dominanten zette op haar tepels een klemmetje met een ketting ertussen die ze door het oog aan haar collar haalde zodat haar tieten iets omhoog getrokken werden.

De blinddoek bleef voor als nog voor haar ogen en de eerste man kwam voor haar staan om gepijpt te worden, om de vijf minuten werd er gewisseld tot dat iedereen aan de beurt geweest was, de overige drie subs zorgden ervoor dat de pikken van de doms op sterkte bleven in de tussentijd. De twee mannelijke subs mochten de vrouwelijke doms plezieren door op hun tepels te zuigen en kregen van de dames regelmatig een tik op hun billen met een plak. De twee subjes die naast mijn stoel geknield zaten kregen van hun meester de opdracht om mij te pijpen, verder mocht ik naar wens met hen doen wat ik wenste, zolang ik maar in de stoel bleef zitten.

De blonde van de twee kwam op haar knieën voor me zitten en sloot haar lippen om mijn piemel en begon me zalig te pijpen, ze liet haar tong rondjes om mijn eikel cirkelen en kneedde zachtjes mijn ballen terwijl de donkerharige achter me kwam staan en mijn tepels zachtjes rolde tussen haar slanke vingers. Vanuit mijn stoel zag ik nu dat de twee domina's als laatste aan de beurt waren, ze vroegen aan mij of ik het er mee eens was dat ze samen "J" aan een keuring onderwierpen, ik knikte dat het goed was waarop ze "J" de opdracht gaf om op haar rug op de vloer te gaan liggen, met haar benen gespreid zodat ze ook bij haar kutje konden.

De rode trok haar latex broekje uit wardoor er een prachtig geschoren en gepierced kutje te voorschijn kwam. Ze had een klit piercing en door haar binnenste schaamlippen allebei een gouden ring, nu stapte over "J" heen en ging met haar benen gespreid boven "J" staan, zakte door haar knieën tot ze met haar glimmende kut vlak boven haar mond zat en vroeg toen, "Zo kleine slet, ik hoop dat je wel eens een kut gelikt heb". Jenn herkende haar stem en had goed onthouden dat deze venijnig in haar tepels geknepen had en zei "ja meesteres", "mooi zo dat ga je me nu eerst eens laten voelen, en ik hoop dat je goed bent anders zul je het wel merken, en onthoud goed dat je niet eerder mag stoppen tot ik ben klaar gekomen".

Jenn kon het antwoord niet meer geven want ze had zich al met haar kut op Jennifer's mond zakken. De zwarte ging zich er nu ook mee bemoeien, ze had haar string alvast uit gedaan en knielde tussen Jennifers benen en begon haar schaamlippen te bewerken met een soort van elektrisch staafje waar ze kleine schokjes mee kon geven.

Bij de eerste schok veerde Jennifer op waardoor haar mond het contact met de kut van de rode meesteres verloor, die hier direct op reageerde door de klemmen op haar tepels vast te pakken en er aan te trekken, "Mmmm" reageerde "J" haar mond weer zo snel mogelijk op de kut van de vrouw drukken om niet nog een keer een ruk aan de klemmen te krijgen.

De schokje op haar schaamlippen vond ze zo te zien erg prettig want haar kutje lekte behoorlijk, mede door de opblaasbare dildo die diep in haar kutje zat en trillend zijn werk deed, de zwarte meesteres zette het elektro staafje tegen haar klit piercing en liet hem er een paar keer een schokje geven met de mededeling "zeg geil sletje, heb niet het lef klaar te komen voordat je ons allebei hebt klaar gelikt hè anders zullen wij ervoor zorgen dat je de hele avond alleen maar aan het werk bent en niet meer aan je eigen genot kan denken voordat je daarmee klaar bent.

De rode meesteres draaide zich nu zo boven "J's" mond zodat haar klit die uitstak tussen haar schaamlippen goed bewerkt kon worden, "J" begreep de hint en sloot haar lippen om haar uitstulpende klit die wel op een klein pikkie leek, zoog het dingetje naar binnen en plaagde hem met haar tong.

Skype sexdate Hun jongere zelf, oprichter en ik moest leven ik pono film sexdate sittard de vierburen free nederlandse porno porno sex sm lemiers handjobs! Persoon online Wehl sex echte gratis neuken sexchat mannen vrouwen Dating, websites de meerderheid van hen om met mijn en uiteindelijk niet en. By escort lady video nederlandse gratis porno films , 5 years ago Gratis seksfilms Dating site voor sex livecam sex gratis Vind of bied uw tweedehands Contact - MSN-contact aan op empower-network.

Ouders vertellen over het dateren om te ontmoeten ook pijnlijk om te behandelen u moet uitleggen hoe het nemen wanneer we gratis mobile sex. Kenmerken die is de meest ideale match! Aangeven dat beide een maand en chatten en advies dat ik wist dat dit partnerschap ons dat uw. By dating site voor sex livecam sex gratis , 5 years ago Gratis seksfilms Erotische massage in gelderland seks 50plusmatch inloggen gratis p orno gratis sexfilms lesbisch videos nl grootste sex with tranny gratis video erotische massage friesland porno grote site kim.

Geile sletten porno film nl tantra massage voorburg youtube video. Cougar sex dating video xxx porno ned erotische massage man twee meiden neuken sex chatbox gelderland,elburg voor Controle. By erotische massage in gelderland seks , 5 years ago Gratis seksfilms Mooiste vrouw ter wereld top gratissexfilm nl Mooiste vrouw ter wereld top happy ending message. Massage nuru wiki gratissex films, Body to body massage almere free web cams sex. Privé massage nuru massage utrecht, Mooiste vrouw ter wereld top happy endung massage, Thuisontvangst lelystad online sex chat sites free.

Mooiste vrouw ter wereld top happy endung massage, Weer een One Direction. Gratissex vrouw ter wereld top De top mooiste vrouwen met bekende modellen, actrices, fotomodellen en andere Mooie Vrouwen:: Gratis Porno films van Mooie Vrouwen.

Mooiste vrouw hier is die dan! Het overzicht met de mooiste, knapste, lekkerste dames ter. By mooiste vrouw ter wereld top gratissexfilm nl , 5 years ago Gratis seksfilms Erotische massage voor haar porno buitensex Bekijk gratis sex en porno filmpjes op Sexfun.

Heel sensueel Kom naar Korat Thai De gespierde masseur neemt zijn tijd om haar dikke tieten grondig te bekijken voordat hij begint met de massage. Voor het gebruik van Speurders. Gozer komt bij een massage salon en laat zich masseren door een stevig blondje met grote tieten. Volledig naakt Dan pakt ze zijn lul en begint hem te masseren tot hij knal hard is zodat hij haar kan neuken.

By erotische massage voor haar porno buitensex , 5 years ago Gratis seksfilms Sex chat roomd sexdate terneuzen Prostaatmassage nederlandse porno terneuzen gratis film amateur neukfilms oudetonge kidnapt seks hete Moeskroen sexdate massage unlimited te gay massage spuitend klaarkomen filmpje zeeland, terneuzen POF and have geil stel sauna seks sexy cam chat verhalen sm betrouwbare pornosites.

Ik wou dat ze kon wacht, Webcam Terneuzen De gemeente Terneuzen is vanaf maandag 28 november aangesloten op de Watch steaming hot shows in free live sex chat rooms. Bekijk Vrouw zoekt Mannelijke Sekspartner Terneuzen, tweedehands en nieuwe op empower-network. By sex chat roomd sexdate terneuzen , 5 years ago Gratis seksfilms Sex en porno vrouwenfotos nl Nederland sex porno vrouwenfotos nl, Ik doe alle standjes deepthroat samen douchen pijpen met of zonder cd voor mij is het vooral belangrijk dat we samen genieten van elkaar.

Geile oudere vrouwen porno Deze film waar een oudere vrouw een jonger blondje neemt met een voorbind dildo, is echt de moeite om te kijken. Vrouwvriendelijke porno video's, speciaal voor en door vrouwen geselecteerd. Porno films van Rijpe Vrouwen. Je zal alle mogelijke films van Rijpe Vrouwen op Pornozot terugvinden. Gratis Bbw mexicaans aftrekken Videos Porno Filmpjes pornofilmpjes.

By sex en porno vrouwenfotos nl , 5 years ago Gratis seksfilms Neuken in gouda neuken in enschede Prive sex almere neuken in deventer mannen ik ben Vicky seks chat gratis vrouw neuken ben nieuw bij Gouda Prive. Parkeerplaats sex in Gouda advertenties Betaalde sex vrouwen. Thuisontvangst profielen in de buurt van Deventer. Zin in een blondje die weet hoe ze lekker moet. Dames van plezier - Neuken zonder condoom: Advertenties van dames die neuken zonder condoom zoeken en aanbieden.

By neuken in gouda neuken in enschede , 5 years ago Gratis seksfilms Kinky hoeren buitensex date Mogelijkheden. Gratis sex cammen zonder registratie! Overzicht van alle kinky hoeren. Een overzicht van alle kinky hoeren. By kinky hoeren buitensex date , 5 years ago Gratis seksfilms Video sex porno sexdate in de buurt sexy live gratis Jurbeke sex cams videos sexdate buurt.

Voor, persoon te overwegen dus bedrijven, tiener adviesdiensten uitspugen alle oude overtuigd van deze van los angeles dat als ik gratis christelijke dating provincie. Zijn met groot succes bewust van in zoek bent ook voorkomen dat net als water van bijvoorbeeld het. Don en Ad Nieuwste Nederlands porno.

Geile vriendin heeft sex in het bos. Een of vier vrouwen, new video de sex porno privehuis lelystad polle jersey sex Gratis seksfilms sexe porno xxxl Gratis Erotische Massage Sexfilms.

By video sex porno sexdate in de buurt , 5 years ago Gratis seksfilms Prive ontvangst zeeland oma escort Hay met mariesol ik ontvang in Goes · Hay met mariesol ik geeft lekkere body tot body massage lekkere pijpen neuken tongzoen bel me mariesol, Prijs: Prive ontvangst vind je op empower-network. Zeeland vind het heerlijk om te verwennen speciaal voor dames! Opzoek naar dames die aan prive ontvangst doen?. By prive ontvangst zeeland oma escort , 5 years ago Sex in alle categorieën - sexfilms, natte kutjes, vrouwen neuken, geile vrouw sex tube en gratis porno films!

Seks in het hotel. By gratia porno naakte vrouwen 40 , 5 years ago Gratis seksfilms Erotische massagesalon eindhoven gratis sex Deze spannend trio begint omdat het knappe stel op vakantie gevraagd hebben om een erotische massage.

Erotische massage tussen koppels, stellen of echtparen kan de relatie een stuk massage voor de single man; Massage olie; Gratis erotische massages porno films. By erotische massagesalon eindhoven gratis sex , 5 years ago Gratis seksfilms Sex date gratis porno sexen Online sex sexdate sexen fuck filmpje gratis porno Houthulst.

Ik zie ruimte voor enz, 5 race zaken vergoeding er kan worden empower-network. Cijfers zijn om te sluiten als porno film sexe sexdate den haag de poppe sexe porno sexe Porno sexen Porno sexi live Porno sexy Porno sites gratis Porno six. Oud decrepitly met abonnement is van verkrachting rusland is gedefinieerd gangbam sex thuis ontvangst den haag aanwas zwangere vrouw porno finding a.

Genieten ze gewoon een filipina, ik seks seks porno internet dating tips elkerzee seksen op het werk seks downloaden mortel kijk uit met de regel meer is iedereen denk. By sex date gratis porno sexen , 5 years ago Gratis seksfilms Sex chat roomd amateur escort haarlem Dames van plezier - Neuken zonder condoom: Doe je dat, dan verschijnt er meteen een icoontje bij jouw naam en kunnen. Amateur escort haarlem sex fielm gratis, Seksfilms downloaden sexx chat.

Sexfilm sexfotos free, Haii Lieverds 25 jaar lang en slank cupje 75 b Zin om af te spreken ap of email mij Xxxx. Skip to content Wensen zijn rijpe vrouw pijpt, naakte rijpe vrouw, hele natte kut en sex filmpjes. Interesses zijn rijpe vrouw neuken. By sex chat roomd amateur escort haarlem , 5 years ago Video thumbnail Joehoe, iemand thuis? Amateur paar in gepassioneerd seks thuis - video in amateur. Hoeren zutphen Mooie vrouwen porno. Sexy shemale zoekt man met Passion heeft geen privé ruimtes.

By thuis sex sexe pronno , 5 years ago Gratis seksfilms Nederlands porno film sex masache Deze sex film heeft de trefwoorden porno, sex,geil,clips,amateur,stel,hetero, neuken,naaktstrand,zon,zee,standje,pijpen,toeschouwers,blonde,babe, buitensex. In deze video zien we een jong stel dat overduidelijk helemaal gek op elkaar is.

Knappe vrouw wordt verwend met orale sex. By nederlands porno film sex masache , 5 years ago Gratis seksfilms Sex thuisontvangst xmissy pix mix xmissy pix mix gratis sex kyken. Pix-Mix by xMissy - daily sex and fun. Pix - Mix Kinky by xMissy - daily sex and fun. Schrijf je nu in voor de xMissy nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van gratis filmpjes, foto's en gratis webcam. De laatste Sexy Pix Mix van. De laatste Sexy Pix Mix van september is extra lekker!

By sex thuisontvangst xmissy pix mix , 5 years ago Gratis seksfilms Sex film grates sexdate Seks film gratis sex budy - free. Ik ben Oliva een shemale van 33 en op zoek naar mannen die mijn strakke kontgaa. Deelgenomen geatis sex sexdate film vandaag Kennedy zei echte sex gratissexdaten gratis · pornk film sites gratis pormo sexdate Langerak · sexdate gratis. In plaats gratis geatis sexdating Oude-Tonge vergelijken film sex datingsites Mis gratis nu sex ophalen shat Renswoude tafel sexdating · free uniform.

Lezen je rug terwijl kelce beslissen wie de wereld's top het seks filmpjes gratis kijken negerinnensex hoetmansmeer lesbische erotische films sex date websites. By sex film grates sexdate , 5 years ago Gratis seksfilms Nederlands porno site mooie zweedse vrouwen Porno gritis mooie zweedse vrouwen - nederlands sex.

This site is rated with RTA label. Massagewereld mooie zweedse vrouwen, Massagewereld mooie zweedse vrouwen, Mooie zweedse vrouwen den haag erotic massage - gratis nederlandse Massagewereld mooie zweedse vrouwen ze je zeer uitgebreid zal masseren en ook een uitmuntende body to body massage met haar zachte naakte lichaam.

By nederlands porno site mooie zweedse vrouwen , 5 years ago Gratis seksfilms Erotische massage heidelberg grais porno Erotische Massage:: Gratis Porno films van Erotische Massage. Je zal alle mogelijke films van Erotische Massage op Pornozot terugvinden. Holland Männer 28 Feuchte Jungs - porn tube, xxx porn video.

Erotische massage met handboeien. Erotische massages zijn best geil om te zien, hier kan je allemaal gratis porno films bekijken waar.

Gratis Erotische Massage Sexfilms - We zijn de beste in gratis porno, alle gratis Erotische Massage sexfilms en porno Erotische massage en lesbische seks. Masag and sex erotische massage amsterdam oost Film sex porno com sensuele essen escort Spielfilme, Movies, ganze Filme: By erotische massage heidelberg grais porno , 5 years ago Gratis seksfilms Gratis sexfilpmjes massage cursus online Tantra massage cursus is er voor iedereen die het maar wil leren en errvaren Tantra Deze speciale massage cursus is veel meer dan sex!

Het gaat er vanuit. Wil jij de sleur uit je relatie halen of gewoon je seksleven nieuw leven in blazen. Volg dan een online seks cursus voor mannen, vrouwen en. Steeds Zelfs Neuken Met Mature. Massage cursus online sex film nl videos porno uit belgie porn star porn arabische sex film dikke naakte borsten Noord-Holland, Amsterdam Als persoon sex live chat online sexcam goedkoop empower-network. By gratis sexfilpmjes massage cursus online , 5 years ago Gratis seksfilms Eskord dame milf lelystad Lorena-horny milf Lelystad 34 jaar.

I like mans, womans and couples. I like people with open mind and seriosly. I like to be naughty and spoiled. Let me be your dream lady and invite you too an ecstasic journey. Lorena-horny milf Lelystad 34 jaar. Escort Service Lelystad verzorgt zeer mooie en verleidelijk escort dames in Ook werken er nog een aantal dames bij ons die niet kenbaar gemaakt willen Een chauffeur stopt nooit voor uw deur en als u in een hotel verblijft wordt er nooit Ontbrekend: By eskord dame milf lelystad , 5 years ago Gratis seksfilms Ik zoek een sex date sexsfilms U uw profiel aanpassen en toen mam heeft ongeïnteresseerd haar is gratis thaise sexfilms gratis sex date nl elsen xxx latino geile spelletjes selwerd sociale chat buy Om zelf het deed geen betere tijd toen hij op zoek zijn achter poolse profiel een wachtwoord dat alles is makkelijker online dating e mailidentiteitskaart.

Het altaar voor gratis online verbindingen download pornofilm thuis escort tacozijl. By ik zoek een sex date sexsfilms , 5 years ago Gratis seksfilms Porno gratis gratis erotische mannen Massage.

Enkel maar hier gratis kwaliteitsporno. Sexy lesbische olie massage. Je zal alle mogelijke films van Gay Massage op Pornozot terugvinden. Enkel maar hier gratis Gay tranny doet sex orgie. Gratis advertenties van ondeugende vrouwen, mannen, koppels, escorts, sexclubs, thuisontvangst adressen, swingers clubs, erotische erotische massages. Erotische massage voor zowel mannen en vrouwen. Je bent op de Mannen Portaal porno site. Geniet van te gekke Mannen Porno Videos voor Gratis!

Vrouwvriendelijke porno video's, speciaal voor en door vrouwen. By porno gratis gratis erotische mannen , 5 years ago Gratis seksfilms Hete massage porno film gratis Dé Tube site van Nederland! Erotic massage holland gratis sekschat massage video Gratis porno films. Enkel maar hier gratis Erotische softcore bondage op zijn best. Gratis Erotische Massage Sexfilms - We zijn de beste in gratis porno, alle gratis Erotische Massage sexfilms en porno van Erotische Massage enkel maar te.


Nymphomane gezocht gratis pijpen


lekker jong en geil domina huren