Negerinnensex

Pik leegzuigen stijve klit

Irene was er het hart van in, ze loste de dikke worst, spuwde zijn sperma op de straat en zonder een woord te zeggen liet ze de man met zijn druipende fluit alleen achter op straat. Toen ze thuis kwam wierp ze zich op bed en huilde als een klein kind die zijn lollie niet had gekregen. Irene twijfelde nog even maar drukte toch maar op de bel, even later schoof de deur open en een goed verzorgde man vroeg haar binnen te komen.

Irene zoog in 10 minuten de penis tot een stijve dikke leuter van zo een 23 a25 cm lang, hij was zo dik dat die nauwelijks in haar mond paste, maar ze rekte haar lippen maximaal open en liet de stijve spuit tot achter in haar keel doorschuiven, even slikken was nodig om het gevaarte in haar keel te laten doordringen, de eikel die over haar tong schoof, bevochtigde zichzelf en kon zo gemakkelijker haar keel inschuiven.

Telkens hij vooruit stootte, ramde ze haar billen tegen zijn onderbuik aan, en als de penis naar buiten schoof trok deze de binnenste kutlippen naar buiten , als een handschoen paste haar kut juist rond zijn spuitkanon. Jos was een echte neukkampioen, en om haar nog beter te stimuleren perste hij al neukend drie vingers in haar aars.

Soms kwam de eikel even boven haar memmen uitpuilen en dan stak ze haar tong uit en soms ging hij zelfs zover dat de eikel in haar mond belande, hij neukte dan haar geile mond nog even voordat hij haar tieten weer aanpakte. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online!

Met een hand begon ze zich te vingeren en al snel voelde ze weer een hoogtepunt naderen. Trillend op haar benen voelde ze haar orgasme vanuit haar tenen opkomen. Ze beet op haar lippen om niet het hele huis bij elkaar te gillen, zo intens was het.

Aan de overkant zag ze dat de man klaar gekomen was, hij deed zijn broek weer dicht. Monique stond rechtop en keek hem nu recht in zijn ogen. Met haar hand stuurde ze hem een kus. De man haastte zich snel van zijn balkon. Vandaag zou ze met de bus en de trein naar Opa gaan.

Maar wat zou ze aantrekken. Witte sokjes en een piepklein slipje. Als ze haar armen in de lucht stak kwam net haar slipje een beetje in zicht.

Met haar tas in de hand liep ze naar de bushalte. Daar aangekomen zat ze op het bankje te wachten en zag een man in de verte aan komen lopen. De man kwam bij haar in de bushalte staan. De bus kwam en samen stapten ze in. Monique ging achterin de bus zitten, de overbuurman nam tegenover haar plaats.

Monique zag hem kijken naar haar benen. Hij gebaarde haar dat ze haar benen moest spreiden. Monique spreidde een beetje haar benen. Even later kon hij haar goed tussen haar benen kijken. Ze zag een bult in zijn broek ontstaan en hij wreef erover met zijn hand. Zelf werd ze ook best een beetje geil weer en streelde de binnenkant van haar benen tot bijna tegen haar kutje. Hij stond op en kwam naast haar zitten. Maar hij ging gewoon door. Voor het eerst van haar jonge leven werd ze betast door een man.

Zijn hand zat inmiddels tegen haar broekje. Hij kneep zachtjes in haar lipjes en liet een vinger langs haar broekje in haar kutje glijden. Ze werd geiler en geiler en was eigenlijk best benieuwd hoe het zou voelen zo een stijve piemel in je hand.

Hij pakte haar hand en legde die op zijn broek. De man opende zijn gulp en zei “Steek je hand maar eens binnen” Monique deed het en voelde nu voor het eerst een stijve piemel.

Best dik en hard, voorzichtig deed ze haar hand er om. Ze kon amper met haar vingers helemaal er om heen. De man vingerde onderwijl nog steeds haar kutje en draaide rondjes om haar klitje. De bus was inmiddels bijna bij het station en de man trok zijn hand terug en maakte zijn broek weer dicht. In het station liep ze snel naar het perron, ze zag de man naar de kaartautomaat lopen. In de trein zat ze in een lege wagon toen ze plots weer de overbuurman zag binnenlopen.

Monique spreidde haar benen en liet hem weer richting haar kutje voelen. Hij pakte haar bij haar arm en zei “Kom maar eens mee” Monique stond op en volgde zwijgzaam Willem naar het einde van de trein. Daar opende hij een deur en ze kwamen in een hokje waar de conducteur meestal zat.

Zwijgend stond ze nu voor hem. Een beetje bang was ze wel, nu kon ze niet meer terug. Ze wist niet wat er ging gebeuren maar dat het een geil spelletje zou worden was zeker. Willem vroeg of ze wel eens gezoend had. Ook hierop moest ze ontkennend antwoorden. Ze voelde zijn tong tegen haar lippen en opende als vanzelf haar mond.

Zijn tong vond de hare. Het was best lekker vond ze en als snel had ze de smaak te pakken en tongde hevig terug. Hij trok haar tegen zich aan en stak zijn hand onder haar jurkje naar haar kontje. Zachtjes kneep hij in haar kontje en liet een vinger tussen haar billen glijden.

Hij trok haar broekje een beetje omlaag en kneedde nu haar blote reetje. Monique werd er bloedgeil van. Ze voelde naar zijn kruis en opende nu zelf zijn broek. Monique stak haar hand in de broek en haalde de stijve paal er uit. Monique pakte zijn stijve weer vast en begon hem af te trekken. Willem bleef haar tietjes masseren en met een hand gleed hij haar drijfnatte slipje in. Hij knielde tussen haar benen, pakte haar slipje en begon het uit te trekken. Heerlijk vond ze het om voor het allereerst gebeft te worden.

Willem slurpte met zijn tong haar meisjessappen en hijgde “Heerlijk die nectar van je kutje Klaarkomen was lekker maar zoals nu was het nog nooit geweest. Willem zijn gezicht was zeiknat zoveel vocht kwam er uit haar pulserende kutje. Hij kwam voor haar staan en begon haar te zoenen. Hij tilde haar op en ze voelde zijn stijve tegen haar kutje. Eerst mag je me pijpen. Weet je wat dat is? Daarna moet je je mond open doen en hem opzuigen net een lollie Superspannend vond ze het allemaal.

Ze likte zijn ballen en proefde zijn voorvocht. Best lekker dat sap, ze werd steeds nieuwsgieriger, opende haar mond en liet de eikel naar binnen glijden. Hij legde zijn hand op haar hoofd en begon voorzichtig haar mondje te neuken. Onwennig moest ze even proesten toen hij dieper ging en achter in haar keel zat. Je bent een natuurtalent. Ik ga je zo je mondje vol spuiten” Ze voelde dat de al dikke paal nog dikker werd, kneep in zijn ballen en voelde opeens een straal heet vocht in haar keel spuiten.

Proestend trok ze haar hoofd weg en nog een paar stralen spoten in haar gezicht. Willem brulde als een leeuw. Monique zoog hem weer in haar mond en kreeg de laatste restjes binnen. Ze liet het zien en slikte toen alles door. Snel kleedde ze zich aan en gaf Willem nog een stevige zoen. Monique stapte uit en liep over het perron, haar slipje was nog drijfnat. In het toilet trok ze het uit en kwam tot de ontdekking dat ze geen nieuwe in haar tas had gestopt.

Zonder broekje liep ze richting de stadsbussen. Af en toe waaide haar jurkje omhoog en voelde ze de wind tussen haar benen. Helemaal in zicht was haar kale kutje. De chauffeur zag het en toen ze bij zijn wagen was zei hij: Ze legde haar benen op het dashbord en de chauffeur kon nu haar grotje in volle glorie zien.

Doe je dit wel vaker? Hij trok zijn broek van zijn kont en Monique bukte naar de lul. Hij kneedde haar borstjes, vingerde haar kutje en stak ook nog eens een vinger in haar kontje. Monique zoog fel aan de 2e lul die ze ooit gezien had. Ze kreeg echt de smaak te pakken, steeds dieper kon ze hem in haar mond krijgen en toen hij haar op haar hoofd drukte gleed de eikel zomaar haar keel in. Met haar neus zat ze nu tegen zijn buik.

Omdat de lul diep in haar keel zat hoefde ze niet eens te slikken, ze voelde het warme spul in haar slokdarm glijden. Toen ze hem helemaal leeg en schoon gelikt had trok ze haar jurkje weer aan en gaf het adres van haar Opa op. Onderweg speelde ze nog met haar kutje en bezorgde zichzelf weer een orgasme. Ik geef je mijn kaartje als je terug moet naar het station bel je maar.

Kan je me lekker weer pijpen voor de rit!

...

Sexdate utrecht sex massage amsterdamIrene was er het hart van in, ze loste de dikke worst, spuwde zijn sperma op de straat en zonder een woord te zeggen liet ze de man met zijn druipende fluit alleen achter op straat.

Toen ze thuis kwam wierp ze zich op bed en huilde als een klein kind die zijn lollie niet had gekregen. Irene twijfelde nog even maar drukte toch maar op de bel, even later schoof de deur open en een goed verzorgde man vroeg haar binnen te komen.

Irene zoog in 10 minuten de penis tot een stijve dikke leuter van zo een 23 a25 cm lang, hij was zo dik dat die nauwelijks in haar mond paste, maar ze rekte haar lippen maximaal open en liet de stijve spuit tot achter in haar keel doorschuiven, even slikken was nodig om het gevaarte in haar keel te laten doordringen, de eikel die over haar tong schoof, bevochtigde zichzelf en kon zo gemakkelijker haar keel inschuiven. Telkens hij vooruit stootte, ramde ze haar billen tegen zijn onderbuik aan, en als de penis naar buiten schoof trok deze de binnenste kutlippen naar buiten , als een handschoen paste haar kut juist rond zijn spuitkanon.

Jos was een echte neukkampioen, en om haar nog beter te stimuleren perste hij al neukend drie vingers in haar aars. Soms kwam de eikel even boven haar memmen uitpuilen en dan stak ze haar tong uit en soms ging hij zelfs zover dat de eikel in haar mond belande, hij neukte dan haar geile mond nog even voordat hij haar tieten weer aanpakte.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Met een hand begon ze zich te vingeren en al snel voelde ze weer een hoogtepunt naderen. Trillend op haar benen voelde ze haar orgasme vanuit haar tenen opkomen. Ze beet op haar lippen om niet het hele huis bij elkaar te gillen, zo intens was het.

Aan de overkant zag ze dat de man klaar gekomen was, hij deed zijn broek weer dicht. Monique stond rechtop en keek hem nu recht in zijn ogen.

Met haar hand stuurde ze hem een kus. De man haastte zich snel van zijn balkon. Vandaag zou ze met de bus en de trein naar Opa gaan. Maar wat zou ze aantrekken. Witte sokjes en een piepklein slipje. Als ze haar armen in de lucht stak kwam net haar slipje een beetje in zicht. Met haar tas in de hand liep ze naar de bushalte. Daar aangekomen zat ze op het bankje te wachten en zag een man in de verte aan komen lopen.

De man kwam bij haar in de bushalte staan. De bus kwam en samen stapten ze in. Monique ging achterin de bus zitten, de overbuurman nam tegenover haar plaats. Monique zag hem kijken naar haar benen. Hij gebaarde haar dat ze haar benen moest spreiden. Monique spreidde een beetje haar benen. Even later kon hij haar goed tussen haar benen kijken. Ze zag een bult in zijn broek ontstaan en hij wreef erover met zijn hand. Zelf werd ze ook best een beetje geil weer en streelde de binnenkant van haar benen tot bijna tegen haar kutje.

Hij stond op en kwam naast haar zitten. Maar hij ging gewoon door. Voor het eerst van haar jonge leven werd ze betast door een man. Zijn hand zat inmiddels tegen haar broekje.

Hij kneep zachtjes in haar lipjes en liet een vinger langs haar broekje in haar kutje glijden. Ze werd geiler en geiler en was eigenlijk best benieuwd hoe het zou voelen zo een stijve piemel in je hand. Hij pakte haar hand en legde die op zijn broek. De man opende zijn gulp en zei “Steek je hand maar eens binnen” Monique deed het en voelde nu voor het eerst een stijve piemel.

Best dik en hard, voorzichtig deed ze haar hand er om. Ze kon amper met haar vingers helemaal er om heen. De man vingerde onderwijl nog steeds haar kutje en draaide rondjes om haar klitje. De bus was inmiddels bijna bij het station en de man trok zijn hand terug en maakte zijn broek weer dicht. In het station liep ze snel naar het perron, ze zag de man naar de kaartautomaat lopen. In de trein zat ze in een lege wagon toen ze plots weer de overbuurman zag binnenlopen.

Monique spreidde haar benen en liet hem weer richting haar kutje voelen. Hij pakte haar bij haar arm en zei “Kom maar eens mee” Monique stond op en volgde zwijgzaam Willem naar het einde van de trein. Daar opende hij een deur en ze kwamen in een hokje waar de conducteur meestal zat. Zwijgend stond ze nu voor hem. Een beetje bang was ze wel, nu kon ze niet meer terug. Ze wist niet wat er ging gebeuren maar dat het een geil spelletje zou worden was zeker.

Willem vroeg of ze wel eens gezoend had. Ook hierop moest ze ontkennend antwoorden. Ze voelde zijn tong tegen haar lippen en opende als vanzelf haar mond.

Zijn tong vond de hare. Het was best lekker vond ze en als snel had ze de smaak te pakken en tongde hevig terug. Hij trok haar tegen zich aan en stak zijn hand onder haar jurkje naar haar kontje. Zachtjes kneep hij in haar kontje en liet een vinger tussen haar billen glijden. Hij trok haar broekje een beetje omlaag en kneedde nu haar blote reetje.

Monique werd er bloedgeil van. Ze voelde naar zijn kruis en opende nu zelf zijn broek. Monique stak haar hand in de broek en haalde de stijve paal er uit. Monique pakte zijn stijve weer vast en begon hem af te trekken. Willem bleef haar tietjes masseren en met een hand gleed hij haar drijfnatte slipje in. Hij knielde tussen haar benen, pakte haar slipje en begon het uit te trekken.

Heerlijk vond ze het om voor het allereerst gebeft te worden. Willem slurpte met zijn tong haar meisjessappen en hijgde “Heerlijk die nectar van je kutje Klaarkomen was lekker maar zoals nu was het nog nooit geweest. Willem zijn gezicht was zeiknat zoveel vocht kwam er uit haar pulserende kutje. Hij kwam voor haar staan en begon haar te zoenen. Hij tilde haar op en ze voelde zijn stijve tegen haar kutje. Eerst mag je me pijpen. Weet je wat dat is? Daarna moet je je mond open doen en hem opzuigen net een lollie Superspannend vond ze het allemaal.

Ze likte zijn ballen en proefde zijn voorvocht. Best lekker dat sap, ze werd steeds nieuwsgieriger, opende haar mond en liet de eikel naar binnen glijden.

Hij legde zijn hand op haar hoofd en begon voorzichtig haar mondje te neuken. Onwennig moest ze even proesten toen hij dieper ging en achter in haar keel zat. Je bent een natuurtalent. Ik ga je zo je mondje vol spuiten” Ze voelde dat de al dikke paal nog dikker werd, kneep in zijn ballen en voelde opeens een straal heet vocht in haar keel spuiten. Proestend trok ze haar hoofd weg en nog een paar stralen spoten in haar gezicht.

Willem brulde als een leeuw. Monique zoog hem weer in haar mond en kreeg de laatste restjes binnen. Ze liet het zien en slikte toen alles door. Snel kleedde ze zich aan en gaf Willem nog een stevige zoen. Monique stapte uit en liep over het perron, haar slipje was nog drijfnat. In het toilet trok ze het uit en kwam tot de ontdekking dat ze geen nieuwe in haar tas had gestopt.

Zonder broekje liep ze richting de stadsbussen. Af en toe waaide haar jurkje omhoog en voelde ze de wind tussen haar benen. Helemaal in zicht was haar kale kutje. De chauffeur zag het en toen ze bij zijn wagen was zei hij: Ze legde haar benen op het dashbord en de chauffeur kon nu haar grotje in volle glorie zien.

Doe je dit wel vaker? Hij trok zijn broek van zijn kont en Monique bukte naar de lul. Hij kneedde haar borstjes, vingerde haar kutje en stak ook nog eens een vinger in haar kontje.

Monique zoog fel aan de 2e lul die ze ooit gezien had. Ze kreeg echt de smaak te pakken, steeds dieper kon ze hem in haar mond krijgen en toen hij haar op haar hoofd drukte gleed de eikel zomaar haar keel in. Met haar neus zat ze nu tegen zijn buik. Omdat de lul diep in haar keel zat hoefde ze niet eens te slikken, ze voelde het warme spul in haar slokdarm glijden. Toen ze hem helemaal leeg en schoon gelikt had trok ze haar jurkje weer aan en gaf het adres van haar Opa op.

Onderweg speelde ze nog met haar kutje en bezorgde zichzelf weer een orgasme. Ik geef je mijn kaartje als je terug moet naar het station bel je maar. Kan je me lekker weer pijpen voor de rit!

...

De geile meid zegt geen nee tegen die enorme paal in zijn broe. Sexy babe met grote borsten pijpt die lekkere grote lul en word dan heerlijk geneukt in haar lekkere poesje door zijn grote pik. Close up pijpen, ja deze geile slet zuigt er een puntje aan, als je er naar kijkt, voel je haar mond over jou pik glijden, dus kijk uit, voor je het weet ben je nat, want deze tante kan er wat van, deze pik verdwijnd diep in haar keel, tot aan zijn ballen.

Hij kijkt naar zijn genietende vrouw terwijl ze gebeft word door een vrouw. Dat vind hij zo verschrikkelijk geil. En ondertussen word zijn harde pik gepijpt door de andere geile meid die ze hebben opgepikt. Tijdens dit hete trio word haar geile poesje volledig genegeerd. Ze krijgt een dikke lul in haar kont en een grote pik in haar mond. Een dikke lul in haar kont en een grote pik in haar mond.

Eerst stopt hij zijn eigen pik in haar mond voor haar om aan te zuigen. Maar hij heeft een verassing voor zijn sletje met blinddoek op. Hij heeft een vreemde man meegenomen en laat haar zijn lul pijpen.

Zo, wat kan deze meid pijpen zeg! Ze neemt zijn lekkere grote pik diep in haar warme mondje en zuigt zijn pik geil leeg. Zijn pik leegzuigen als een echte pro! Deze blonde geile bimbo verleid haar vriend die de camera in zijn hand heeft door een sexy striptease en masturbatie. Wat een lekkere grote tieten heeft ze toch en dan die lekkere poes nat en open. Hij houd het niet meer,zijn grote pik moet haar gewoon le. Wat kan ze toch lekker pijpen, als ze hem gezogen heeft gaat ze op haar rug liggen en laat ze zijn pik in haar kutje glijden en wordt ze geneukt.

Eerst pijpen en dan neuken. Zijn grote pik rukt haar dwergen kut bijna uit elkaar. Maar het stond op zijn bucket list, sex met een midget. De blonde bitches willen zijn grote neger lul in hun bruine sterretje voelen. De geile sletten bovenop elkaar zodat zijn enorme zwarte pik van kontje kan wisselen, afwisselend de sletjes anaal kan neuken. Een gespierde neger met een enorme lul spuit zijn zaad over de camera. En die grote zwarte pik druipt nog lekker na.

Strakke jongens neuken stevig anaal. En aan de stijve pik van de bottom te zien is het erg lekker. Bareback , Strakke jongens neuken stevig. Ze wordt wild van verlangen als ze een pik mag pijpen. Ze druipt van geilheid als ze weer een paal in haar sletterige mondje heeft. Na zijn grote pik te hebben gezogen word hij hard en diep in zijn kont geneukt. Hardcore , Na het pik zuigen hard anal geneukt.

Jouw handen strelen over mijn rug naar mijn kont. Je vingers spelen met het elastiek van mijn strandbroek en glijden langs de boord naar de voorkant. Je rechterhand tast de vormen van mijn vooruitstekend e pik. Je voelt de stam, de duidelijke ribbel van de dikke eikel en de natte plek van het voorvocht. Je kreunt bij het vocht, brengt je vingers naar je neus en snuift diep. Je drukt je lichaam krachtig tegen mij aan, tongt mij heftig, wrijft met je tieten over mijn borstkas en kruipt met je linkerhand langzaam achter het elastiek van mijn broek.

Je vingers kroelen door mijn schaamhaar, langs mijn harde lul naar mijn ballen. Je wrijft met een vinger tussen mijn billen over mijn kontgaatje en jongleert met balzak waarin het zaad ongeduldig bruist.

Ik zou je zo graag laten gaan nu. Dat je mijn hete snikkel langzaam maar stevig aftrekt. De voorhuid strak op en neer schuift, het dikke voorvocht over mijn paarse eikel uitsmeert. Het warme zaad uit mijn ballen laat exploderen over je prachtige opspringende borsten.

Dikke roomwitte druppels die van je hals naar je erecte tepels glijden. Je zachte handen die mijn levensvocht geil over je mooie tieten verspreiden. Langzaam masserend alsof het bodymilk is.

Maar ik dwing me ertoe je handen tot staan te brengen. Onze tongen worden streng van elkaar losgemaakt. Ik kus je nek, je oor, je slanke hals en daal met zachte kussen af naar je uitdagende decolleté. Ondertussen haal ik de handboeien die jij gekocht hebt. Het vacht waarmee ze bekleed zijn ruikt nog lichtjes naar de vorige keer toen jij mij. Zachtjes dwing ik je handen naar voren, de polsen bij elkaar en doe je de met bontgevoerde handboeien om.

Ik zie met genoegen aan je borsten hoe je opgewonden ademhaalt. De natuurlijk rust die je normaal uitstraalt is helemaal verdwenen. Als bij onze eerste vrijpartij geef je je helemaal over. Je weet waar we zijn en wat we gaan doen. Al zo vaak heb je hierover gefantaseerd, in onze tuin lopen mijmeren, terwijl het vuur in je buik ontvlamde.

Nu, vannacht zal het gebeuren. De hele dag kon je je niet concentreren op het werk. Sinds vanmorgen zeven uur hebben wij elkaar niet meer gezien, geroken, gehoord of gevoeld. Ik laat je alleen bij jouw auto staan en loop naar mijn kofferbak. Behalve de rugzak, die ik om doe, pak ik ook de sleepkabel Langzaam loop ik, elke stap genietend van het uitzicht, naar jou terug.

Inmiddels ben je zelf naar de achterkant van jouw auto gelopen en staat duidelijk gespannen op mij te wachten. Bij je gekomen geef ik je een kus op je linker wang en met mijn rechter hand stevig op je lekkere kont neem ik je mee het bospad op. Nog wat onzeker loop je met mij mee. Na een aantal passen is het blind vertrouwen weer helemaal terug en loop je blind en opgewonden vertrouwend op mijn leiding met me mee.

We hebben afgesproken dat we niets tegen elkaar zullen zeggen, maar van louter opwinding ratel je aan een stuk door. Over hoe spannend dit is, hoe lang je hier al van droomt, of ik je niet wil vertellen wat we gaan doen en dat je steeds natter wordt. Met mijn warme hand broeierig onderop je beide billen loop ik stil naast je. Zo zwijgen geeft mij een apart gevoel van macht. We komen steeds dichter bij het punt waar alles zal gebeuren. Ik hoor het water ruisen en in gedachten voel ik mij langzaam diep in jouw geurige natte kut stoten.

Ik bedenk hoe mijn paarse eikel langs de wanden van je gleufje schuurt en dwingend je baarmoeder raakt. Geil sla ik beide armen om je buik, voel je blote lijf onder je jurk en druk mijn gespannen pik tussen je billen. Direct reageer jij gewillig met je kont en beweegt tegen mijn dikke pik.

Het voorvocht stroomt mijn pisbuis uit en dringt door in het katoen van jouw jurkje. Ik hou het niet meer. Ik wil je nu bezitten je diep lepelend neuken. Voorzichtig til ik je jurk omhoog tot boven je billen en laat mijn hand door je bilnaad naar je opgezwollen lipjes glijden.

Met mijn vingers zwem ik door het vocht van je grotje en raak met mijn middelvinger je gevoelige klitje. Je reageert direct met een diepe grommende kreun en buigt voorover. Zonder er bij na te denken de ik mijn broek naar beneden.

Eerst buigt mijn lul met mijn broekrand naar beneden om daarna hard tegen je natte geile kut terug te zwiepen. Jij hijgt opgewonden dat je mij in je wilt, maar ik kom net op tijd bij mijn positieven, doe mijn strandbroek weer omhoog en verstop je goddelijke kont onder je jurk.

We lopen verder over het bospad tot aan het eind van het bos, daar waar de twee beken elkaar treffen. Achter ons ligt het stille donkere bos, vlak voor ons liggen rondom twee wild schuimende beken met daar achter weilanden en koeien. Niemand die ons hier ziet of hoort. Deze plek heb ik een paar weken geleden gevonden toen ik op zoek was naar een geschikte plaats. Bij het zien van de wilde beken, het stukje gras met de twee bomen aan weerszijden zag ik jou daar in mijn gedachten. Hulpeloos, weerloos, glinsterend van het geil.

Ik werd van het ene op het andere moment zo bloedgeil dat ik mij daar met jouw in gedachten heb afgetrokken. Nu weer denk ik aan de exploderende stralen wit zaad die ik spoot op exact de plek waar jij nu staat.

Ik verdring mijn gedachten en maak je handboeien aan een pols los. Ik duw je naar de rechter boom, sla je armen er omheen en maak de handboeien weer vast. Het is een vrij forse boom dus je voelt de ruwe eikenschors tegen je buik en tepels. Snel doe ik de rugzak af en haal er een deken uit die ik tussen de bomen leg op de plek waar jij net gestaan hebt.

Zachtjes sluip ik naar je toe en blaas zachtjes in je nek. Je gromt en draait verlangend, maar het enige dat je bereikt is dat je met je gevoelige tepels langs de boom schuurt. Om mij gek te maken druk je jouw kruis tegen de boom en begint tegen de schors te rijden. Mijn eigen eik lijkt uit elkaar te barsten van geiligheid. Snel pak ik de twee touwen uit de rugzak en maak deze aan beide bomen vast.

Vervolgens ga ik achter jou staan en druk mijn harde kloppende pik tegen je billen. Met beide handen masseer ik je uitdagende tieten. Ik wrijf extra met een volle hand tussen je borsten. Mijn stotende lul simulerend. Je tepels rol ik zachtjes tussen duim en wijsvinger.

Ik ruik je geile kutvocht. Langzaam zak ik door mijn knieën. Mijn handen glijden over je rillende lijf naar je voeten. Je schoenen doe ik uit. Sensueel masseer ik je tenen en je voetzolen. Ik maak je handen los, draai je met een ruk om en kom langs je naar boven.

Mijn neus glijd via je knieën langs je warme poesje, over je buik, tussen je borsten, door je hals. Heftig vinden onze tongen elkaar weer in een intense verstrengeling. Onze handen en benen draaien, zwaaien, strelen, knijpen en masseren.

In korte tijd hebben we elk plekje van onze lichamen betast. Voorzichtig maak ik je beide polsen aan een touw vast. Je armen hangen wijd gestrekt in de lucht. Je kunt geen nu geen kant meer op. Verwachtingsvo l sta je daar met je blote lijf in je dunne jurk. Je kreunt dat ik het niet meer lang mag laten duren, maar ik weet wel beter. Ik ga voor je staan en druk je zachtjes tegen mij aan. Je voelt mijn buik, mijn benen, mijn bronstige adem in je hals en mijn niet te stuiten pik tegen je buik.

Door de stof van je jurk heen sabbel ik op je borsten. Mijn warme vochtige handen masseren broeierig je billen. Steeds weer draaien zij dezelfde rondjes waarbij iedere keer weer je billen iets uit elkaar getrokken worden. Je kontgaatje wordt zo steeds gevoeliger en smacht om extra aandacht. Ter hoogte van je sappige tieten zitten nu twee natte plekken in je jurk.

Je tepels staan recht vooruit en priemen duidelijk zichtbaar in het natte katoen. Als ik ergens geil van wordt dan zijn het wel priemende tepels in een jurk, T-shirt of bloesje. Ik laat je los en haal een fles champagne uit de rugzak. Je schrikt van de knal en het bruisende koude vocht dat over je borsten en je buik stroomt.

Je probeert een beetje met je mond op te vangen, alsof ik met een exploderende pik tussen je bollen spuit. Ik laat je wat drinken en geniet van het gezicht van je natte plakkerige jurk.

Als een tweede huid sluit het katoen nu doorzichtig om je brandende lichaam. Je bent zo heet dat de koude wind je niets doet, maar zelfs nu reageren je tepels heftig. Het is tijd voor je speciale borrel. Op mijn werk heb ik mij een aantal dagen achtereen afgetrokken.

Het zaad in een borrelglaasje gespoten en in mijn koelkast bewaard. Ik kom met het glaasje bij je lippen. Jij doet verlangend je mond open en ik giet mijn opgespaarde gekoelde zaad op je tong.

Eerst weet je niet wat het is, maar dan herken de vertrouwde smaak en laat het wellustig door je mond rollen voor je het tevreden doorslikt. Mijn ballen hangen kokend in mijn zaak. Zij schreeuwen om verlossing. Ik weet zeker dat ik met een diepe stoot in je natte kut explodeer.

Hoe verlokkelijk ook, ik doe het maar niet en spaar het zaad voor straks. Immers hoe langer je het uitstelt hoe groter en krachtiger de zaadfontein wordt. Ik doe mijn overhemd uit en ga wrijvend tegen je aan staan. Langzaam maar zeker gaan mijn handen naar het onderste knoopje van je jurk, ondertussen alles duidelijk betastend wat op mijn weg komt. Vooral bij je mooie heupen blijven mijn handen lang dralen.

Iedere keer als ik die zie denk ik aan neuken op zijn hondjes. Mijn lul diep dansend in je liefdesgrotje met mijn ballen die vrolijk tegen je lipjes en je klitje aan slaan.

Mijn vingers om je heupen en soms een vinger of een duim in je gloeiende kontje. Een voor een kruipen mijn handen naar boven, ondertussen elk knoopje tergend langzaam losmakend. Bij elke knoopje dat ik los heb ga ik met mijn warme handen even over het bevrijde stukje lichaam. Vooral de onderkant van je springborsten krijgen daarbij gedegen aandacht. Als je jurk helemaal open is schuif ik hem naar achteren net over je schouders en ga een paar stappen naar achteren staan.

Je weet dat ik je bekijk. Dat ik je nu zie als mijn eigen seksobject.


Thuisontvangst sex op zijn grieks neuken


Wat een lekkere grote tieten heeft ze toch en dan die lekkere poes nat en open. Hij houd het niet meer,zijn grote pik moet haar gewoon le. Wat kan ze toch lekker pijpen, als ze hem gezogen heeft gaat ze op haar rug liggen en laat ze zijn pik in haar kutje glijden en wordt ze geneukt.

Eerst pijpen en dan neuken. Zijn grote pik rukt haar dwergen kut bijna uit elkaar. Maar het stond op zijn bucket list, sex met een midget. De blonde bitches willen zijn grote neger lul in hun bruine sterretje voelen. De geile sletten bovenop elkaar zodat zijn enorme zwarte pik van kontje kan wisselen, afwisselend de sletjes anaal kan neuken. Een gespierde neger met een enorme lul spuit zijn zaad over de camera. En die grote zwarte pik druipt nog lekker na.

Strakke jongens neuken stevig anaal. En aan de stijve pik van de bottom te zien is het erg lekker. Bareback , Strakke jongens neuken stevig. Ze wordt wild van verlangen als ze een pik mag pijpen. Ze druipt van geilheid als ze weer een paal in haar sletterige mondje heeft.

Na zijn grote pik te hebben gezogen word hij hard en diep in zijn kont geneukt. Hardcore , Na het pik zuigen hard anal geneukt. Twee lekkere bisexuele meiden gaan de neukstok van een man bevredigen. Zijn grote pik is iets te grote voor haar geile bekkie Ziet ze eens geile genieten als hij snel met zijn tongertje over haar klein klit gaat.

Een zaal vol gillende vrouwen voor de piemelnaakte strippers Dit zijn lekkere mannelijke strippers die gepijpt mogen worden. Zijn harde lul stoot diep in haar geile kut terwijl zijn vriend toekijkt Zijn vriend zit aan zijn stijve pik te trekken. Oma besteld gigolo Deze oma heeft zin in een jonge stijve pik en besteld een gigolo. Het slipje zat zo strak dat hij de contouren van haar bolle kale kutje kon zien, bijna alle meisjes scheren zich tegenwoordig.

De buurman gaf nu zijn cadeautje aan haar. Vicky opende het doosje en wat er in zat begreep ze niet, dus keek ze hem vragend aan. Er zat iets in wat op een vlinder leek, kleur oranje er zat een puntje op een soort neusje van de vlinder en verder zaten er bandjes aan. Vicky had geen idee wat ze er mee moest en gaf het maar aan haar mama. Beiden liepen de trap op en in de badkamer aangekomen, zei mama,’’ trek je slipje maar even op je knieën.

Ze mocht haar slipje weer omhoog trekken en samen gingen ze weer naar beneden, ‘’bedank de buurman maar. Vicky had toen ze het pakje open maakte een levens echte kunst lul in haar handen, ze draaide er aan en het ding begon onwijs hard te trillen en zelfs stotende bewegingen te maken. De bedoeling van het ding was dat Vicky die bijna altijd op haar kutje moest dulden, zodat ze een erg gevoelig kutje zou krijgen.

Cadeautje van mama, was wel heel erg apart er zat een soort vogel maskertje in waar ze wel doorheen kon kijken maar ook zat er zwart masker bij met oogklepjes die dicht konden en een ook zat er een roodballetje in met riempjes.

Dat het een mondknevel was, snappen wij wel, maar dat de zestien jarige Vicky het niet wist is natuurlijk wel duidelijk, want ze was al die jaren nogal onwetend gehouden.

Wat een rare cadeaus. Zelfs Pieter zat met een stijf pik in zijn broek. Wilma snapte ook niet wat dat allemaal was.

De mannen dronken bier, zelfs Pieter want hij vond zichzelf al een man. Hij nam een slok en vond het eigenlijk maar niks. De meisjes kregen limonade, het leek allebei op sinaasappelsap maar bij Vicky was het Breezer. Vicky moest voor vanavond een beetje losser worden.

Mama zette de schaaltjes met chips en nootjes op tafel en nam zelf wijn. Het was een gezellige avond en om een uur of elf gingen de gasten weer naar huis. Vicky had twee flesjes breezer op en dat kon je wel zien aan haar, ze liep een klein beetje onvast, maar had dat zelf niet in de gaten.

Het vlindertje op haar kutje bleef trillen en drukken op haar klitje, af en toe hoorden ze haar ligt kreunen en ze had al gezegd dat het een lekker gevoel was. Mama en papa ruimden de boel op en om half twaalf gingen ze naar boven. Mama en papa begonnen zich uit te kleden en papa kroop onder de lakens.

Mama liep naakt naar de kamer van Vicky en hielp haar met uitkleden, ’’mam doe niet zo raar, dat kan ik zelf wel,’’ het vlindertje bleef zitten. Ze stond in haar slipje en mama trok haar een gloednieuw babydolletje aan.

De kleur was geel en doorschijnend zodat je haar slipje, haar iets bolle buik en haar tepels er door heen zag schijnen. Vicky wilde in bed stappen, want ze dacht de nieuwe nacht kleding, de verrassing was. Mama pakte haar hand,’’nee kom maar mee, de verrassing waar ik het over had moet je nog krijgen. Vicky snapte natuurlijk niet wat dat inhield. Laat haar het cadeautje maar zien. Het leek verdacht veel op een van haar cadeautjes, alleen zat deze aan papa vast, er hing ook nog wat onder zag ze, met haar er op.

Haar vader was zo geil als de pest op dat lekkere lichaam van zijn zelf op gekweekte lustobject. Mama ging naast papa zitten, die geil naar zijn dochter bleef kijken. Mama pakte Vicky’s rechterhand en hield die tegen de warme heftig kloppende pik. Ze drukte haar hand er om heen, natuurlijk kon Vicky het vette dikke kloppende ding niet geheel omvatten en mama trok haar hand over de pik heen, zodat Vicky de grote paddenstoel die er op zat steeds onder de huid zag verdwijnen en weer te voorschijn zag komen.

De paddenstoel was erg donker en glom, er leek wel een sneetje in te zitten en een piep klein gaatje waar nattigheid uit borrelde. Voorzichtig raakte ze met haar tong de glimmende eikel, af en toe ligt kreunend doordat het vlindertje haar lekker gevoel in haar onderbuik gaf. Mmmmmmmmmmmmm,’’ reageerde haar vader, toen haar tong begon te likken. Vicky deed haar best, de dikke harde lul kon ze maar net hebben in haar mond.

Ze had haar hand nog steeds om de pik. Vicky gorgelde en kreeg het benauwd toen de pik wel erg diep in haar mond kwam en mama haar hoofd over de pik heen en weer schoof. Haar speeksel lekte langs de lul naar buiten.

Ze wilde met haar handen voorkomen dat de pik te diep ging maar, ‘’handen op je rug Vicky,’’ kreeg ze te horen, ‘’en goed blijven zuigen, He. Vicky begon te hoesten en dat met een harde lul diep in haar mond.

Papa begon zijn lul terug te trekken en vulde haar mondje met zijn glibberige ziltige substantie. Echt lekker vond Vicky het niet, als je het vergeleek met de limonade, beetje champignonsoep achtig en daar was ze ook niet zo gek op.

Ze slikte al proestend deels de glibberige lauwe kwak door en de rest droop langs haar mondhoeken naar buiten. Papa zat heftig te hijgen van het gigantisch lekker klaar komen in de mond van zijn dochter. De pik gleed er uit en mama deed haar benenwijd en ze drukte het hoofd van haar dochter waar het sperma nog uit lekte tegen haar natte kut aan. Lik mama’s kut maar uit sletje. Haar hoofd werd goed in het kruis geduwd van haar geile mama, ‘’likken s.

Ooohhhhh lekker hoertje mmmm. Vicky mocht nu naar haar eigen kamer, ze moest de vlinder op haar kutje laten zitten en ook het geil wat ze in haar gezicht had gekregen en de smaak van sperma in haar mond hield ze nog een hele tijd. Papa maakte haar ‘s morgens wakker, dat was voordat hij naar zijn werk toe moest.

Met slaperige ogen keek ze hem aan. Vicky kreeg nu de handboeien om, zodat ze op haar rug zaten en papa haalde zijn dikke ODOL lul uit de pyjama en zette die op haar mond en begon haar in haar mond te neuken. Vicky moest op haar knieën in de hal en was precies goed om zo in haar mondje geneukt te worden. Kwestie van tijd zou het zijn, dat zij de pik in haar keel zou moeten dulden.

Hij nam haar zeer diep,’’ik gag.. Vicky voelde de stotende lul opzwellen en daar ketsten de eerste stralen sperma al in haar mond. Ze slikte ditmaal het meeste door, er lekte nog wat langs haar kin dat op haar babydoll droop. Zijn pik verslapte en gleed uit haar mond, hij veegde zijn lul schoon aan haar nachtkleedje, daar ging ze lekker van stinken. Vicky mocht weer naar boven en papa smeerde wat boterhammen voor tijdens de pauze op zijn werk en even later vertrok hij.

Vicky werd een uur later door mama gewekt want het was tijd om op te staan, te ontbijten en dan moest zij naar school. Mama waste nu wel het aangekoekte geil van haar gezicht, het vlindertje bleef op haar kutje zitten ook als ze in de schoolbank zat, gelukkig was het trillen niet te horen.

Vicky schoof natuurlijk wel regelmatig op haar stoel, wat de leraar uit lokte te zeggen,’’Vicky blijf eens stil zitten, hittepetit. Haar klitje keek schalks uit het kapseltje. Wilma hielp haar weer met de bandjes strak aantrekken terwijl Vicky er voor zorgde dat het neusje van de vlinder goed op haar klitje zat.

Hij kwam op haar liggen, likte de traantjes weg en fluisterde "Lekker?? Heerlijk vond ze het die dikke paal diep in haar lijf. Ze voelde hem langs haar klitje schuren.

Hemels was het, ze wilde dit meer. Willem stopte even, beteuterd keek ze hem aan. Met zijn vingers bewerkte hij haar kutje. Sharon hield met 2 handen haar billetjes uit elkaar en Willem bracht zijn tong naar haar sterretje. Toen hij daaraan begon kwam ze al klaar. Sidderend van puur genot lag ze te kronkelen. Ik wil de hele dag alleen nog maar lekker door jou verwend worden. Ik wil je in mijn kutje, in mijn mond en zelfs misschien wel in mijn kont.

Hij trok haar omhoog en zette haar op handen en knieen. Even wreef hij zijn pik door haar spleetje om hem vervolgens weer diep in het prille kutje te steken. Weer begon ze luid te steunen. Neem me, verkracht me "" Hij bukte zich voorover, greep haar borstjes en begon haar nu wild en hard te naaien. Ze kraaide van wellust. Zijn kloten stoten steeds tegen haar klitje als zijn enorme plasser diep in haar gaatje geramd werd.

Nooit meer wilde ze hier weg, elke dag flink afgenaaid worden door deze lieve man dat wilde ze en niets anders. Ze beantwoordde zijn stoten door zelf in het ritme mee te doen. Met haar vingers begon ze haar knobbeltje te strelen.

Haar benen werden nat van het vele kutgeil dat rijkelijk vloeide. Volgens mij ga je zelf ook spuiten en ik ook bijna" Hij begon nog sneller in haar neukgaatje te boren en ze voelde zijn stam dik worden. Willem begon te spuiten en Sharon voelde de hete stroom babysap in haar baarmoeder lopen. Het was zo fijn dat ze zelf hevig spuitend klaar kwam. Dit was haar nog nooit overkomen. Drijf en drijfnat was ze. Volkomen uitgeput vielen de twee op het matras. Uit haar kutje liep een straal sperma vermengd met haar maagdenbloed.

Ze voelde zich de koning te rijk. Ze was ontmaagd, geneukt heerlijk afgewerkt. Ze had voor het eerst lekker sperma in haar buikje voelen lopen. Heerlijk is het om in je strakke neukholletje te zijn. Je mag alles met me doen wat je wilt" Ze kroop in zijn armen en sloot haar ogen. Beiden zeiden nu niets meer, ze genoten alleen maar van hun samenzijn.

Hoelang ze zo gelegen hadden wist Willem niet maar hij wilde eigenlijk dat er geen einde aan kwam ook. Wat een mazzelpik dat hij zo een lekker neukertje gevonden had. Zijn eigen kleine lolita die hij alles op sexgebied bij zou gaan brengen.

Plots ging de gsm van Sharr. Sharr nam op en zei dat het haar vriendinnetje was. Willem stond op en zei dat hij even wat te drinken zou halen. Beneden dacht hij opeens aan het briefje van Julia. Hij pakte het uit zijn jas en vouwde het open. Ze heeft een heerlijk poesje. Als het mag van je zou ik daar graag nog eens lekker uit willen drinken. Ben je wel voorzichtig de eerste keer. Sms me maar je adres als jullie me willen zien. Hij stapte de slaapkamer binnen, gaf Sharon haar drinken en vroeg: Ze wil zelf ook leren" Willem wist niet wat hij hoorde.

Als hij in zou stemmen zou hij dus twee van die heerlijke pubertjes tot zijn beschikking hebben. Waar gaat dit heen? Hij stapte het bed weer in en Sharon greep meteen zijn slappe piemel.