Negerinnensex

Sex voor klusjes gratis mobiele pjes

sex voor klusjes gratis mobiele pjes

...

Gratis sek oude lesbische vrouwen


sex voor klusjes gratis mobiele pjes

...

Maar als je met flauwe grap- jes begint, krijg je flauwe ant- woorden terug. Een vol kwar- tier lang lukte het Wouter niet de zaal echt aan het lachen te krijgen. Benjamin Stefan Pop die het volgende optreden verzorgde, wist sneller ant- woorden uit de zaal te krijgen. Met zijn ongecompliceerde optreden had hij goed contact met het kritische publiek. Thijs van Domburg kon, in het zwart gekleed, zo naar een begrafenis. Stoïcijns met toch wel leuke grappen, onder ande- re over reclame slogans op radio en TV.

Goed gevonden, de mop- jes over computers, bestanden en de diverse knopjes op het toetsenbord. Ik had het al eens gehoord maar het sloeg goed aan bij het nu wat meer opge- warmde publiek. Of een pauze dan nodig is, vraag ik me echt af. Misschien voor degenen die een sigaret willen of moeten roken.

Ook deze Emilio moet nog wat oefenen om echt leuk te wor- den. Waarom deze mannen het allemaal echterover neu- ken, masturberen en seks vrouwen moeten hebben, begrijp ik niet zo best.

Het zal het leeftijdverschil wel zijn denk ik zo. Het laatste optreden van Henri van Loon sloot de come- dytrain af. Soms wel, waarbij gezegd moet worden dat Van Loon écht goed is in het imi- teren van mensen en gelui- den. Zijn imitatie van Paul van Vliet was onovertroffen. Al met al een genoeglijke avond met echter maar weinig hoogstandjes.

Vanaf septem- ber krijgen andere comedians weer nieuwe kansen. Deze fotograaf heeft een jarenlange ervaring in locatiefotografie. Door Nel Kerkman Vooral landschappen, mensen en gebouwen, meestal in opdracht, zijn voor hemeen uit- daging. De expositie in de sfeer- volle Smederij aan het Schelpenplein van de gebroe- ders Gansner, stond in het teken van Schotland en Italië.

De meeste foto's zijn professi- oneel ingelijst en enkelen zijn afgedrukt op aluminium, wat een heel speciaal effect geeft.

De kleuren komen des te mooi- er uit, waardoor de foto meer het idee geeft van een schilderij. Onder het genot van een over- heerlijk glas witte Italiaanse kwaliteitswijn, geïmporteerd door Vino e Arte, was het weer genieten van deze bijzondere expositie. Vino e Arte organi- seert regelmatig exposities van tekeningen, fotografie of schil- derijen in combinatie met een wijnproeverij.

De eerstkomen- de expositie is tijdens de week van de Zee. De Zandvoortse fotografe Desirée Ory exposeert dan foto's met als thema strand en zee. De expositie is op 20 en 21 mei en 27 en 28 mei van Nieuwe collectie fotolijstjes is binnen. Voor onze nieuwe collectie spiegels en schilderijen: Bij het diner schenken wij U een gratis karafje wijn! DA MEM 7, hef. Haltestraat 37a - Tel. Grote Krocht 20a - Zandvoort Tel.

Haltestraat 30 - Zandvoort Tel. Onder het genot van o. Op vertoon van Zandvoort-pas 2de drankje gratis! Haltestraat 44 Bestel nu de ZandvoortPas zodat u ook kunt profiteren van de voordelen die deze Pas u biedt! Indien u een ZandvoortPas bestelt wordt die, tezamen met de 'ZandvoortPas Big Shopper' boodschappentas, binnen 5 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Met de aangehechte tegoedbon voor een Zandkorrel, kunt u op een door u gewenst tijdstip gratis een Zandkorrel mini-advertentie plaatsen.

Een mooie mijlpaal, die al binnen vier maanden nadat er een start was gemaakt met de ZandvoortPas is bereikt. De gelukkige met pas- nummer , Marieke Hoekema, was blij verrast dat deze eer aan haar te beurt viel. De bladmana- gervan de Zandvoortse Courant, Gillis Kok, feliciteerde haar en overhandigde haar tevens een mooie bos bloemen, afkomstig van Bloemen aan Zee; een bloe- menzaak waar u ook met uw ZandvoortPas terecht kunt.

De ZandvoortPas is nu sinds januari geldig bij diverse Zand- voortse ondernemers. Ook die hebben ingezien dat het voor hen gunstig is om met de ZandvoortPas mee te doen. Nog steeds sluiten er zich ondernemers aan en, gezien de duizendste pas, groeit ook nog wekelijks het aantal pashouders. Je kunt zien dat de formu- le werkt. De winkeliers krijgen meer Zandvoorters in hun bedrijf en die Zandvoorters kunnen hun voordeel doen met de pas.

Nu een pas aanschaffen betekent tot en met december blij- vend profiteren van vele aanbiedingen. Naast de uitgebreide zomer- collectie is er namelijk nog meer om fit het nieuwe seizoen in te gaan Op een leuke manier werden de klanten in het mid- delpunt gezet met als hoogte- punt een korting op de gehele nieuwe collectie. Voor iedereen die het nog niet gezien heeft, alle merken zijn ook deze zomer weer vertegenwoordigd: Cracker, Roxy en Uttam London.

Maar ook de ruitersport, met de merken Harry's Horse en Horka, is klaar voor de zomer. Fit de zomer in! Voor iedereen die fit de zomer in wil gaan biedt Rosarito nog meer. Om er goed uit te zien moet je je namelijk ook goed voelen. En na een Cios-, massage- en shiatsu-oplei- ding is Rosa de persoon die hiervoor kan zorgen. Een ontspanningsmassage of een 7 mei kun je bij Rosa ook terecht voor diverse massage behandelingen. Op maandag tien minuten of een uur, alles geopend van Voor meer informa- di.

What's new and what's hot!? Versace is wereldwijd een begrip en de nieuwe zonnebrillenlijn is zoals we van dit modehuis kennen: Gianni Versace richtte in zijn eerste mode- lijn op. In is hij tot topdesignervan heren- mode benoemd in de Verenigde Staten.

Twee jaar later is zijn eerste zonnebrillencollectie op de markt gebracht. Zijn mode-ontwerpen staan bekend als opvallend, kleurrijk en extrovert.

Na Gianni's dood in heeft zijn zus, Donatella Versace, het roer overgenomen. Ze heeft vastgehouden aan de flamboyante stijl van Versace en is inmiddels het gezicht van het modemerk geworden. Haar herkenbare stijl is ook duidelijk terug te vinden in haar montu- rencollectie.

Deze wordt gekenmerkt door een sexy, onconventioneel en uitbundig design. Zo zijn de brillen afgewerkt met herkenbare Versace elementen, zoals de Greca, het mythologi- sche Medusa hoofdje op de pootjes of strassteen- tjes. Dat maakt ze tot een echte blikvanger en een ware 'wanna have' voor elke moderne vrouw.

Versace zon- nebrillen worden veelvuldig door vele nationale en interna- tionale beroemdheden gedra- gen en dit voorjaar is niemand minder dan Oscar-winnares Halle Berry hét model voor de schitterende campagne van het modehuis.

Alle monturen zijn in zeer veel verschillende tinten verkrijg- baar. De metalen modellen zijn naast goud, een tint die al een tijd bezig is met een glo- rieuze rentree, ook in mooie kleuren als lichtroze en metallic paars verkrijgbaar. De kunststof monturen zijn nog veel diverseren kleurrij- ker. Verder zijn alle modellen er in diverse maten.

Zo is er altijd een mooi Versace montuur voor u in de collec- tie. Bij Zandvoort Optiek straalt dit voorjaar de Versace collectie. Laat jouw gezicht ook stralen! Ze komen, en ze gaan. De mensen waar je het vroeger zo leuk mee hebt gehad lijken soms wel van de aard- bodem verdwenen te zijn. Nooit meer met elkaar lachen, nooit meer met elkaar huilen. En als je elkaar toevallig tegen het lijf loopt, sta zowel jij als de ander vaak met een bek vol tan- den.

Je hebt elkaar gewoon niets meer te melden. Mensen veranderen, tijden veranderen en het wordt allemaal wat gecompliceer- der dan dat het vroeger was. Hoe eerlijk en spontaan kin- deren kunnen zijn, zo ach- terbaks en arrogant gaat het er boven de 16 aan toe. Vrienden maken gaat veel makkelijker als je klein bent. Er wordt niet te veel bij nagedacht Tegenwoordig,als ik iemand leer kennen, vraag ik me wel eens af;" Ben jij dit wel, of doe je je beter voor dan je eigenlijk bent?

Ook wel nare, maar oké,that's life. Bij elke levensfase horen bepaalde personen. Sommigen blijven voor altijd bij je dagelijks leven horen, anderen blijven alleen maar in je hart.

Vrienden uit het buitenland, ontmoet tijdens een vakan- tie in Frankrijk. Maar dat het contact verwatert weet je eigenlijk al van tevoren. Ook de Duitse Chocotoff, waar het o zo gezellig mee was lijkt niet meer te bestaan.

En dat ter- wijl hij maar 30okm verder- op woont. Ik baal er soms van dat sommige personen me zijn ontglipt, terwijl ik dacht een vriend voor het leven te hebben. Niets is wat het lijkt. Is vriendschap dan toch een illusie? De ervaren specialisten van Reisbureau KVSA bieden j de helpende hand bij zoeken en boeken van uw reis r zowel zakelijk als privé. Zo makkelijk heeft u nog nooit -gehoekt. En de moeilijke keuzes? Meld je nu aan! Bel of mail naar 1 info zandvoortse- courant. Standaard is geen optie meer.

Alplwnslraat - Tel. Plant verstandig denk aan de ijsheiligen half mei! Koninginnedag geopend va n Stol bergweg 1 Tel. Het Lieverdje pronkt op het Raadhuisplein en even is de Kerkstraat verruild voor de Zeedijk.

Pluspunt in Zandvoort-Noord gonst van de Amsterdamse Zandvoorters. Op initiatief van de welzijnsorga- nisatie roepen twee ras-Amsterdammers de sfeer op van Mokum. De toegestroomde senioren smullen van hun verhalen. Mokum aan de zee. Evenals al de andere vijftig senioren in de zaal luistert zij met een tik- keltje heimwee maar met twinkelende pretogen naarde verhalen van Amsterdam- kenner Gerard. Hij is één van de stadsgidsen die rondleidin- gen verzorgen in de hoofdstad.

Vanmiddag doet hij dat aan de hand van bloemrijke verhalen. Vol nostalgische anekdotes van vroeger met hier en daar hedendaagse berichten. Veel Zandvoortse toehoorders hebben in Amsterdam ge- woond en hielden vroeger vakantie aan zee. Complete gezinnen verkasten dan naar Zandvoort, de speeltuin van Amsterdam. Terugdenkend aan die tijd herinnert Dina zich nog: Het staat bij menigeen nog steeds scherp dotes over ten beste geeft klin- ken uitroepen van herkenning uit de zaal.

Pluspunt wil een welzijnsorga- nisatie zijn die zich inzet voor alle inwoners van Zandvoort. Deze middag is georganiseerd specifiek voor Zandvoortse senioren die van oorsprong uit Amsterdam komen.

De activi- teit staat aangekondigd als experiment; na afloop kan de organisatie tevreden vaststel- op het netvlies. De bakker, de schillenboer, de scharensliep: Op het Water- looplein van toen kon je nog ouderwets gezellig ronddwa- len.

Voor een duppie of een heitje voelde je als een vorst en was bedreven in het pingelen. De'porder'diejeop bestelling wakker kwam maken. En dan die goede oude bruggentrek- ker. Als de verteller daar anek- len dat de middag geslaagd mag worden genoemd. Jammer is dat de aandacht al na een dik uur verslapt omdat de toehoorders vermoeid raken en onrustig heen en weer schuifelen.

Gezien de onverwacht grote opkomst en de enthousiaste geluiden uit de zaal, verdient een dergelij- ke middag zeker een vervolg. Hopelijk is die dan in een iets korter tijdsbestek. In het Nederland van toen gold zij als markante persoon- lijkheid.

In een door mannen gedomineerde maatschappij drong Marga Klompé door tot in de hoogste regionen van politiek Den Haag. Als eerste vrouwelijke minister streed zij voor een prominente plaats van de vrouw in de samen- leving. Menselijk, rechtvaardig, vrede- lievend. Aanvankelijk was Marga Klompé docente schei- kunde en promoveerde op dat terrein. Als Tweede Kamerlid stond zij pal voor emancipatie van de vrouw in kerk en samenleving.

Klompé werd de eerste vrouwelijke minister van Nederland. Door haar grote inzet als lid van de Tweede Kamer in de jaren vijftig en zestig ontwikkelde zij zich tot een buitengewone persoonlijkheid. Dat een meisje een opleiding als HBS-B volgde was uitzon- derlijk in de jaren twintig.

Steeds was Marga Klompé de knapste van de klas, en haar keuze voor de scheikunde- studie paste volkomen bij haar zucht tot ontdekken en analy- seren Later legde zij nog een aanvullend doctoraal examen natuurkunde af, en begon daarna met volle inzet aan een studie medicijnen, want het liefste wilde zij huisarts worden. Klompé wos de eerste vrouwelijke minister Tot in het midden van de vori- ge eeuw hadden de'heren der schepping'de politieke macht. De mannen hadden het voor het zeggen: Toch bracht Marga Klompé het kort na de oorlog, in , tot lid van de Tweede Kamer.

Door haar wils- krachtig optreden dwong zij respect af en toonde daarbij veel belangstelling voor de Europese samenwerking. Voorts bracht zij de Algemene Bij- standswet tot stand. Op haar 44ste werd Klompé benoemd tot de eerste vrouwelijke minister van ons land. Als ministervan Cultuur loodste zij de Omroepwet door het parlement.

Door haar manne- lijke collega's werd zij vaak vriendschappelijk geplaagd om de grote ernst waarmee zij haar taken uitvoerde. Mede door haar doortastende optreden werd zij een politiek zwaarge- wicht in haar partij, de Katho- lieke Volkspartij KVP welke later op zou gaan in het CDA. MAX is méér dan een ouderenomroep De nieuwste omroep maakt niet alleen radio en tv-program- ma's.

MAX zet zich tevens in voor ouderen. De grondlegger van de ouderenomroep heeft een stichting in het leven geroepen die tot doel heeft het welzijn van ouderen te verbeteren. In principe kan iedereen een beroep doen op de Stichting MMM. MAX is meer dan radio en televisie. De omroep wil zijn zendtijd mede inzetten om vraagstukken rond de ouder wordende mens aan de orde te stellen. Zo is er op vrijdag een tweewekelijks programma op Nederland 1 Grondlegger en directeur Jan Slagter verzorgt de presentatie.

Om een en ander in goede banen te leiden is MMM op- gericht. Deze stichting selec- teert en realiseert projecten die het welzijn van ouderen in Nederland en soms in het buitenland verbeteren. Het zullen altijd pro- jecten zijn met een duidelijk eind- doel. Vaak kleinere projecten, af en toe iets groter.

De aanschaf van een busje voor een verzor- gingstehuis. Of een kerstdiner voor eenzame ouderen. Zelfs het realiseren van centrale ver- warming in een bejaardenhuis in Roemenië is mogelijk. Het eerste project van de stich- ting draagt de welluidende naam "Breng een zonnetje onder de mensen". Zangeres Willeke Alberti treedt namens de stichting optreedt op in verzorgingstehuizen voor mensen die normaal de deur niet meer uit kunnen.

Het tweede project kwam uit Enschede. Verzorgingshuis De Posten in Enschede-Zuid zet al jaren geld opzij voor een busje geschikt voor het rolstoelver- voer. Bij uitstapjes kunnen de meeste bewoners mee, terwijl de rolstoelers achterblijven. Zo'n duizend plussers voe- len zich eenzaam. Bijna een half miljoen ouderen vieren geen Kerst Oud en Nieuw. Een kwart van de ouderen moet rondkomen van een mager pensioen en leeft op de rand van armoede. Via een giro- rekening giro wil de Stichting MMM geld inzame- len om de ouderen te helpen.

Brederodestraat A Zandvoort Vraagprijs: Aldegondestraat 11 Zandvoort Vraagprijs: Ons nieuwe pand aan de Louis Davidstraat 15 is spoedig te bezoeken! Wilt u uw woning verkopen? Of een andere dienst? Neemt u vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom! Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is een uitnodiging sturen aan deze krant. Wij zullen met een redacteur én een fotograaf verslag van uw happening maken en dit publiceren in de Zandvoortse Courant.

Je stille liefde blijkt een nog fijnere vriend te hebben. Wie al geclaimd is, mag zich niet te veel laten afleiden door een bewonde- raar. Verzet je op het werk zacht doch duidelijk tegen te vaak overwerken.

Single, en twee aanbid- ders! Je bazen staan paf van het succes datje maffe ideeën opleveren, Tweeling. Kreeft 27 juni - 22 juli In een droom over de zee krijg jegiga info. Wil je dat verlegen tiep strikken, single, dan is de eerste stap aan jou. Diep ademhalen, en die lastige klus schud je moeiteloos uit je mouw. Enne, rustig aan hè? Neem geen hoge hypotheek op loze ruim- te. Single, een toyboy is om mee te spelen! De ware Leeuwin weet hoe ze haar man aan haar voeten krijgt en houdt.

Zoek aanspraak en ont- spanning buiten de deur. Laat de teugels vieren om je erotische grenzen te verleg- gen. Wie het subtiel aanpakt, lokt een oester uit zijn schulp. Extra slaap kan je de komende week behoeden voor noncha- lance in je werk! Jezelf te hard op de borst kloppen is niet goed voor je figuur. Stiekem je vlam bespioneren komt je duur te staan. Een collega haal je deze week uiteen crisis. Schorpioen 23 o kt. Familie- of vriendenbezoek ver- loopt in grote harmonie. Dankzij jou voelt een verlegen typetje zich plots wel heel erg op zijn gemak.

Paranoia is in relaties een bijzonder slechte raadgever, Schorpioen. Stretchen of yoga doet wonde- ren voor je imago. Een stoere slechterik gaat hopeloss plat voor je beruchte grappen. Je baas is echter niet gecharmeerd van al jouw grapjes. Rustig aan, anders kost het je je baan. Een clandestien potje vrijen kan aangenaam zijn. Kiezen tussen een zakentiep en een ondeugd is gen kwestie van verstand, single!

Laat hulde voor je werk uitdrukken in extra euro's. Dat wordt lekker uitgeven! Ook uit een bizarre hoek is een extraatje altijd welkom. Een feestje levert een afspraak op, maar of dat een leuke avond wordt Niet meer single?

Je ziet weer waarom je verliefd bent geworden op je lieve schat. Schrik je omgeving niet af met al te grote eerlijkheid. Met je ultrafijne intuïtie spoor je moeiteloos op wie van je vrienden praatjes rondstrooit. Wapen je zwakke plek tegen een slinkse ex, lieve Vis! Vul snel de bon in op Pagina 14! Aan u om de rest in te vullen. Alle cijfers van i toten met 9 komen maar één keervoorinde rijen, één keer in de kolomen en één keer in de negen vakjes van de 3x3 vierkantjes. De oplossing wordt volgende week gepubliceerd.

Het is een kruising rottweiler die vreselijk lief is. Hij kan goed met andere honden overweg alleen soms wil hij nog wel eens iets te stoer uit de hoek komen als het om andere reutjes gaat.

Naar mensen is Tjeerd hartstikke lief en wordt graag geaaid. Waarschijnlijk ligt hij het liefst de hele dag tegen je aan. Hij kan waar- schijnlijk ook goed met kinde- ren overweg, want er zit abso- luut geen kwaad in Tjeerd. Hij wil ze echt pakken, dus dat gaat gewoon niet samen. Of Tjeerd alleen kan zijn weten we niet want deze vriendelijke man is gevonden. En in een kennel kan je dat niet goed zien.

Hij is hier redelijk rustig, maar we weten het echt niet. Hij luistert eigenlijk heel goed en komt gelijk als je hem roept. Als hij helemaal gewend is aan zijn nieuwe baas zal hij wel los kunnen lopen.

We zoe- ken voor Tjeerd mensen die tijd voor hem hebben en die rede- lijk sterk in de schoenen staan, want het is natuurlijk geen kleine hond. Wie komt kennis maken met Tjeerd, want wie valt er nou niet voor zo'n mooie kop? Dierentehuis Kennemerland, Keesomstraat 5, Zandvoort, tel: Kook eens anders wekelijkse kookrubriek? Verwarm de oven in 10 minu- ten voor op °C. Kook de basmatirijst in 8 minuten gaar.

Snijd ondertussen de paprika in stukjes. Klop de eieren los met de slagroom en de helft van de kaas. Voeg de paprika en prei toe en roerbak het geheel nog circa 3 minuten. Schep de rijst erdoor en breng het geheel op smaak met wat zout en peper.

Neem de pan van het vuur. Verdeel de restvan het roommengsel erover en bestrooi het met de rest van de kaas. Bak de ovenschotel circa 20 minuten in de oven. Lekker met romi- ge aardappelpuree. Benodigdheden 2 eieren, gr. Nu ook deelnemer ZandvoortPas! Zandvoortselaan , XL Zandvoort Tel. Omdat er een wedstrijd oud eerste Zandvoort '75 - oud eerste Zandvoort '75 wordt gespeeld. Omdat er veel, heel veel relikwieën zijn te vinden. Omdat er een DVD film en foto's met historische feiten te verkrijgen is.

Omdat sv Zandvoort een leuke springlevende club is. Omdat er een leuke interessante veiling is Kom ook en ontmoet uw oude makkers! Vrijdagavond 26 mei van In een wedstrijd die meer door inzet dan door slim voetbal werd gekenmerkt, moesten onze plaatsgenoten met buigen voor de gastheren die hierdoor verschoond bleven van de nacompetitie. Zandvoort begon sterk aan de wedstrijd.

Al in de vijfde minuut lag de bal achter Castricum doelman Jansen. Echter de scheidsrechter had duwen geconstateerd en het feestje voor Zandvoort ging niet door. Even later wel voor de Castricummers. Gelegen- heidskeeper Arnold Jongejan moest het antwoord op een vrije trap schuldig blijven, alhoewel het'knollenveld'ook debet was aan het eerste doel- punt voor de thuisclub.

Een vijftal minuten voor rust zat de geplaagde doelman van Zandvoort er weer naast. Nu echter verzuimde hijzelf in te grijpen toen na een scrim- mage voor zijn doel de bal niet al te hard werd ingeschoten en min of meer zijn doel in rolde, 2-o. Voor rust had Zandvoort nog de mogelijkheid om hun gast- heren een mentale klap te bezorgen.

Ivo Hoppe werd op onreglementaire wijze in het strafschopgebied onderuit gehaald en de wat warrig lei- dende scheidsrechter legde de bal op de stip. Het zal wel altijd in nevelen verhuld blijven waarom weer Robin Castien de penalty ging nemen, want weer schot de grillige aanvals- leider veel te zacht en kon de keeper via zijn vingertoppen de bal uit zijn doel houden en bleef zijn elftal op de voor- sprong. Na rust was Marcelle van tactiek gewisseld. Aanvallen was het credo en met de inzet van Bas Kaales en 'good old' Barry Paap gebeurde dat ook.

Zandvoort creëerde kans na kans maar dat beetje geluk dat nodig is om te scoren ontbrak deze dag binnen het Zandvoortse elftal. Toen ook nog door een misverstand tussen René Paap en Jongejan Castricum op kwam, ging het doek voor Zandvoort dicht. Wat nu rest om in de tweede klasse te blijven is de nacom- petitie.

Als eerste gaan zes periodekampioenen uit twee derde klassen uitmaken wie van hun naar de tweede ronde van de nacompetitie gaan, daarna stroomt Zandvoort in. In een uit- en een thuis- wedstrijd word uitgemaakt wie van de twee naar de fina- le mag.

Deze finale wordt gespeeld op neutraal terrein en wordt slechts in één wed- strijd bepaald. Zandvoort heeft nog een kans en moet die met beide handen aangrijpen.

Met de instelling van afgelopen weekend moet het kunnen lukken! Veel kunst en vliegwerk op het knollenveld van Castricum. Voetbal zondag SV Zandvoort zondag met fris voetbal naar overwinning De laatste thuiswedstrijd voor de zondagvoetballers van SV Zandvoort was er een om door een ringetje te halen. Met fris en sprankelend voetbal lieten de'youngsters'van trainer Berry Buytenhek zien dat ze een aardig 'potje 1 kunnen voetballen.

Niet alleen technisch maar ook positioneel en tactisch klopte het deze wedstrijd volledig. Zandvoort scoorde er lustig op los. Zandvoort begon voortvarend aan de klus BSM. Al in de zesde minuut kon Michael Kuijl de bal tegen de touwen jagen en drie minuten later wist hij, na een dieptepass van Jan Zonne- veld, via de achterlijn Faisel Rikkers te bedienen die voor de tekende. De Bennebroekers konden hier niets tegenover zetten.

Ze werden dan ook pas na een half uur spelen 'wakker' en probeerden iets terug te doen. Ze kwamen niet verder dan een paar speldenprikken. Na rust kreeg Michael Weiten van Buytenhek zijn kans.

Het was tevens voor de laatste keer dat de altijd verdienstelijk spe- lende Weiten in het shirt van Zandvoort te zien was. Hij gaat verhuizen naar Amsterdam en gaat daar ook voetballen. Het was dan ook Weiten die de penalty mocht nemen die Zandvoort kreeg toegewezen, nadat Zonneveld in het zestien meter gebied naar de grond was gewerkt.

Bekwaam ronde hij dat klusje af, Zandvoort kon wat achterover leunen en hierdoor kwam BSM wat meer inde wedstrijd. Met een vijftal minuten te gaan kon Max Aardewerk de stand naar tillen. Via een mooie combina- tie dwars door het hart van de BSM verdediging kon de jonge Zandvoorter scoren.

De mooiste goal van deze wed- strijd echter was van de voet van Weiten. Met een droge half-volley bepaalde hij de einduitslag op Deze wedstrijd was om nog één ding bijzonder.

De verdedigingsleider van Buytenhek gaat zijn geluk bij hoofdklasser ADO '20 zoe- ken. Hij gaat nog een mooie toekomst tegemoed! Berry Buytenhek bedankt Michael Weiten Hockey Sportieve revanche voor hockeyheren De uitslag van de uitwedstrijd tegen Hoorn was door de inbreng van de Hoornse clubscheidsrechters dubieus.

Volgens de Zandvoortse heren hadden zij met gewonnen, de arbiters beslisten destijds anders. Protesten bij de hockeybond hadden geen gevolgen voor de uitslag, maar de bond stuurde afgelopen zondag wel twee bondsscheidrechters naar Duintjesveld. Beide teams waren de commo- tie van de eerste wedstrijd nog niet vergeten, maar onder lei- ding van deze scheidsrechters werd door beide teams puur gehockeyd, zonder randver- schijnselen. De aanvallen over en weer volgenden elkaar in een hoog tempo op.

Zandvoort ving Hoorn vaak al op de mid- denlijn op, waar Zandvoort het spel dan ook goed onder con- trole had. Het middenveld heeft daardoor erg veel loop- werk moeten verrichten, wat de basis vormde voor het het eindelijke succes. In het begin was echter van succes nog geen sprake, want binnen een minuut stond ZHC al op een achterstand door dom balver- lies op het middenveld. Na 10 minuten maakte Jur Wiek- meijer uit een strafcorner en vlak daarna zette Jim Gatsoni- des de thuisclub op Bernard Wiekmeijer bepaalde de rust- stand op Een sportieve revanche was daarmee een feit.

De besluitenlijst is in te zien bij de Centrale Balie en op de website. Controle hondenbelasting Geregeld wordt in de gemeente Zandvoort een uit- gebreide controle hondenbelasting gehouden. Bij deze controle wordt nagegaan of iedereen die één of meer honden houdt daarvoor ook de vereiste aangifte heeft verzorgd.

In april zal opnieuw zo'n controle voor de hondenbelasting worden gehouden. De controleurs vullen, ingeval een hond wordt aangetroffen en waarvoor geen belasting wordt betaald, een aangiftebiljet in. In de aangegeven periode zullen belastingcontroleurs van het Velpse bedrijf Legitiem BV een willekeurig gekozen aantal adressen in de gemeente Zandvoort huis-aan-huis bezoeken.

De controleurs zijn van een door de gemeente verstrekte legitimatie voorzien en zullen deze ongevraagd tonen. Dit legitimatiebewijs is een kaart, voorzien van een pasfoto en het gemeen- testempel. Zie op legitimatie toe. De gemeente Zandvoort heft al jaren hondenbelasting. Het aantal honden dat u bezit, bepaalt de hoogte van de aanslag hondenbelasting. Zij kunnen een aangiftebiljet ophalen bij de centrale balie in het raadhuis of dit formulier downloaden van internet op www.

Door het zelf doen van aangifte voorkomt u een onnodige boete die kan worden opgelegd bij het niet of niet volledig doen van aangifte. Kinderopvangregister Per 1 januari is de Wet kinderopvang van kracht. Deze wet bepaalt onder meer dat de gemeente toeziet op de kwaliteit van kinderopvang.

Vanaf dezelfde datum moet elke gemeente over een kinder- opvangregister beschikken. Ouders krijgen alleen een bijdrage voor de kosten van kinderopvangvan het rijk als een kindercentrum is opgenomen in het kinder- opvangregister. Per 21 april jl. Vanaf deze datum zijn de volgende kinderopvanginstellingen opgenomen in het Kinderopvangregister Gemeente Zandvoort: Prinsesseweg 36, NH Zandvoort Tel: Engelbertsstraat 8, plaatsen garage, ingeko- men 18 april , LV.

U kunt deze inzien tijdens openingstijden. Deze publicatie betekent niet dat u uw zienswijze over deze aange- vraagde bouwplannen kenbaar kunt maken. Slechts indien voor deze bouwplannen vrijstelling van het bestemmingsplan of bouwverordening kan worden verleend, kan tegen ons voornemen daartoe een ziens- wijze kenbaar worden gemaakt. Een voornemen tot het verlenen van vrijstelling wordt afzonderlijk gepu- bliceerd. Mocht de vergunning of vrijstelling worden verleend dan zal dit worden gepubliceerd en kunnen belanghebbenden bezwaar indienen.

U kunt ze inzien tijdens openingstijden. Belanghebbenden kunnen gedurende een termijn van zes weken na bekendmaking een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. De datum van bekendma- king is de verzenddatum van de vergunning. Indien het geen vergunning betreft is dit de publicatiedatum.

U richt uw bezwaarschrift met vermelding van "bezwaar" in de rechterbovenhoek van uw brief aan het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 2, AA Zandvoort.

Het bezwaar schorst in beginsel niet de werking van het besluit waartegen het is gericht. In geval van spoed kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus , RZ Haarlem.

Een dergelijk verzoek dient vergezeld te gaan van een afschrift van het bezwaarschrift. Kapvergunningen verleend - Kostverlorenstraat en Zeestraat gemeentelijke bomen ,4 iepen en 1 esdoorn, verleend 27 april Zandvoortselaan , 8 populieren, aanvraag ingekomen 19 april , bomen leveren omvalgevaar op door vergevorder- de stamrot, wel herplantplicht.

Kapvergunning verleend 20 april Belanghebbenden die in een eerder stadium ziens- wijzen hebben ingediend, kunnen tegen de boven- staande besluiten in beroep gaan bij de rechtbank te Haarlem, afdeling Bestuursrecht, Postbus , RZ Haarlem. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Een schorsende werking wordt pas bereikt nadat de president van de rechtbank dat in een voorlopige voorziening heeft bepaald. In geval van onverwijlde spoed kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de president van de rechtbank te Haarlem.

Een dergelijk verzoekschrift dient vergezeld te gaan van een kopie van het bezwaar- schrift. Voor het indienen van een verzoek om voor- lopige voorziening wordt griffierecht geheven. Centraal telefoonnummer Alle afdelingen zijn bereikbaar via 01 Bel met de Centrale Meldlijn 00, óf vul op de website het digitale formulier in óf stuur een brief naarde klachtencoördinator. Ook de derde wed- strijd van de competitie werd, nu met opvallend gemak, door onze 'plaatsgenoten' gewon- nen.

Na de beide dames enkel par- tijen was de stand nog Hurk was vele malen te sterk voor Myrthe Molenveld en won gemakke- lijk met , De uit het bui- tenland teruggekeerde Babs van Kampen moest echter nog een beetje wennen. Met de heren enkel partijen begon de zegetocht van Zand- Het jarige! Raoul Snijders had geen kind aan Leander v. Vooral in de tweede set was de Zandvoortse speler oppersterk, , De van 't Melkhuisje overgekomen Martijn van Haaster moest in de eerste set nog even warm lopen en ver- loor die uiteindelijk door een break in de elfde game, Toen echter was de wedstrijd voor hem.

Jeroen Heinhuis kwam er niet meer aan te pas. Na geconcentreerd de tweede set te hebben bemachtigd 6- 3 , stoomde Van Haaster door en won gemakkelijk de nood- zakelijke derde set met De dubbel partijen werden ook een prooi van de spelers van coach Hans Schmidt.

Hurk en Mireille Bink waren snel klaar met hun opponenten, 6- o, Ook de heren lieten er geen gras over groeien. Met 6- 4 en kregen zij wel wat meer tegenstand maar niet meer dan dat. Nadat de beide mixed dubbels waren afge- werkt , en , , werd het duidelijk dat Zandvoort dit jaar hoge ogen gaat gooien voor het kampi- oenschap in de hoofdklasse. ZSC stelde de zege pas in de slotinning veilig. Catcher Edgar Koper had met twee solo- homeruns een belangrijk aan- deel in de winst.

Het begin was voor ZSC dat in de gelijkmakende ie slagbeurt, door een homerun van Edgar Koper en honkslagen van de Jong en Marcel Paap, een voorsprong nam. Heb je problemen met je laptop of computer? Ik help je graag! Beloning komen we wel uit, een leuke Heb je problemen met je laptop of comput Bart vd Vos uit Noordwijk. Wij zijn een stel en het vrouwtje heeft de 60 bereikt. Maar ze wil best twee mannen verwennen als d Wij zijn een stel en het vrouwtje heeft Het word weer beter weer en dus ook weer tijd om de tuin in orde te maken.

Heb je hier zelf geen ti Het word weer beter weer en dus ook weer Hoi, ik heb twee rechterhanden een boel gereedschap en kennis en ik help je graag bij het ophangen v Hoi, ik heb twee rechterhanden een boel Melissa uit Den Haag. Hi, momenteel heb ik 2 weken vakantie waardoor ik klusjes bij dames kan doen. Hi, momenteel heb ik 2 weken vakantie wa Heeft u last van onkruid of mos tussen uw stenen van uw terras of oprit, of hebt u in uw tuin last v Heeft u last van onkruid of mos tussen u Gecertificeerd en gediplomeerd schoonmaker zoekt huis of bedrijf waarbij de vrouw de eigenaar is.

Gecertificeerd en gediplomeerd schoonmak Kent u dat probleem, kastdeurtjes scheef gezakt, lade,s die slecht sluiten of helemaal niet meer slu Kent u dat probleem, kastdeurtjes scheef Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud. Betaald sexcontact Gratis sexcontact.

Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B. Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb. Ja, ik ga ermee akkoord. Sexjobs maakt gebruik van cookies. Dit zijn top advertenties. Uw advertentie ook promoten als top advertentie?
Sex advertenties gratis oudekutten

  • Agatha- kerk aan de Grote Krocht.
  • Harige oma kut tieten cartoon
  • Hulp voor de ongeopende brieven, administratie ets Heb jij problemen met je administratie?
  • Bernard Wiekmeijer bepaalde de rust- stand op
  • Home Betaling in natura Klusjes en onderhoud. Toch bracht Marga Klompé het kort na de prive ontvangst neuken zonder condoom gratis sex tilburg, intot lid van de Tweede Kamer.

Sex almere negerin met dikke tieten


Opzoek naar een automonteur of klusjesman? Daar ben ik voor. Turkse kapper zoekt Nederlandse damens Scheren kun je combineren Nette man scheert uw schaamhaar man met haarfetish zoekt kapster Dames wilt u een mooie gladde Poes?? Advertenties uit overige rubrieken. Dames van plezier Vanavond en vannacht lekkere sex Door heel Nederland!!

Miriam new Yasmin New in the city Mooi blond tienermeisje vol maar lekker proberen?? Dames van plezier Thuisontvangst Dames van plezier Escort Mooi blond tienermeisje vol maar lekker proberen??

Geile Stoeipoes Veronica Geile Student komt bij je langs! Sexy-nadine Live meekijken via beeldbellen! Vrouw met Mooie Billen Gezocht! Jong en weinig ervaring? Spannende dame gezocht om vanavond te daten! Dames van plezier Pijpen zonder condoom Lekker dik billen Door heel Nederland!! Pijpsletje Wil jij lekker gepijpt worden? Girl nextdoor filmpjes Super geile fotos en filmpjes hier! Dames van plezier Cardate Cardate in Eindhoven met Lysa Nog zin??

Pik je me op? Mannen Betaald contact gezocht Dames van plezier Suikeroom gevraagd Lieve en verzorgde suikeroom gezocht Eerlijke suikeroom gezocht Suikeroom gevraagd voor 2 Hollandse dames!

Do you wanna be my sugardaddy? Jonge alleenstaande mama zoekt spoedig hulp Een leuke gezellige suikeroom. Hulp voor de ongeopende brieven, administratie ets Heb jij problemen met je administratie?

Ik help je graag, want dit is een terrein waar ik als ervaren fiscaal administrateur veel mee gedaan heb. Ik ben tevens ook bereid te betalen voor Erotische massage voor vrouwen Welke vrouw zoekt goed masseur die jou lekker erotische masseerd Ik ben gediplomeerd erotische masseur. Dames, een webpagina of reclame nodig om meer klanten te trekken? Wil je meer klanten , of meer bezoekers op je advertentie's?

Wil je een eigen webpagina? Wil je een gif van jezelf of met wat je doet of je prijzenlijst? Ik maak webpagina's , gif's , video's , en Foto's , die zorgen dat jouw advertentie er meer uitspringt dan de advertentie voor en na je waardoor je meer en sneller bezoekers , en dus meer klanten krijgt.

Ik heb zelf een erotische webwinkel gehad , en heb deze Gratis laminaat legger laminaatlegger allr klusser Geen zin of handigheid om zelf te klussen of een bedrijf is je te duur?

Waar wacht je op?. Ik doe het geheel gratis! Ik ben een jongen van 30 jaar 1. Moeders, leer jullie dochter s pijpen en neuken - gratis!

Wil jij, jonge moeder, jouw dochter s leren pijpen en neuken, thuis in jouw eigen gecontroleerde en veilige omgeving? Ik stel mij ter beschikking! Jij doet haar voor hoe je het lekkerst pijpt, en hoe je neukt. Vervolgens laat je haar mijn pik pijpen en mij neuken. Dit alles zeer discreet en hygienisch. Ik kom gratis naar jullie toe in Limburg en Brabant.

Overige regios's in overleg! Laat je dochter s veilig ontmaagden bij jou thuis Wil jij jouw dochter s in een veilige omgeving, bij jou thuis laten ontmaagden? Wil je jouw dochter het leukste en spannendste verjaardags cadeau ever geven, of wil je als onderdeel van haar opvoeding haar gecontroleerd en veilig laten ontmaagden? Ik biedt me gratis aan in Limburg en Brabant.

Andere regio's in overleg. Ontmaagdingen uiteraard safe en veilig met condoom. Ook voor orale en anale ontmaagdingen! Biedt je dochter, vrouw of vriendin aan voor klusjes in huis Je bent op zoek naar een klusjesman maar hebt geen zin om hiervoor te betalen? Biedt jouw dochter, vrouw of vriendin te neuk aan en ik verzorg de klusjes bij jou thuis.

Maximale leeftijd 35 jaar. Regio Limburg, andere regios's in overleg. Ik kom in Limburg naar jou toe om klusjes te doen in ruil voor sex.

sex voor klusjes gratis mobiele pjes